Til dere kvinner og menn som sprer ........

Dancing Girl High Kick
Licensed from: CD123 / yayimages.comTil dere militante veske-kvinne-spredere med veskene deres ved siden på setet og til dere menn som sprer dere overalt, vær så snill og slutt med det!

Nå er det tid for å ta hensyn til oss andre på T-bane, busser og andre offentlige transportmidler. Vi er dritt lei av deres uvaner, enten det gjelder vesker eller bein. Dere finnes overalt og terroriserer andre med å breie dere. Dere menn som sprer beina som om dere sitter hjemme i sofaen eller foran X-boksen, noen ganger smiler dere anelsesløst til oss ved siden av som om dere tror dere er sjarmerende i deres egne små spre-verdener.

Vi sitter ved siden av dere, vi er ubekvemme, men av respekt sier vi ingen ting. Dere har okkupert vår plass med beina deres som et V-tegn. Dere aner ikke hvor mye ubehag og irritasjon de beine legger på oss medpassasjerer, vi som MÅ sitte ved siden av dere. Vi blir skvist av dere på en plass som rettelig er vår. Sammenkrøllet og med ubehag reiser vi til våre destinasjoner når dere tråkker på oss gjennom reisen.

Nå har jeg hørt en del unnskyldninger fra menn som mener gutter og menn ikke er fysiologisk i stand til å sitte riktig. Dette er en myte, jeg kjenner til mange gentlemenn som sitter pent uten å spre seg i alle retninger. Som den berømte Skuespilleren Helen Mirren sa til Jimmy Fallon i «The Tonight Show» for en stund siden. «Man spreading» har alltid eksistert, bare i det siste har vi protestert imot det.

Det har vært en kampanje mot «man spreading» i USA, London og Istanbul. No #«manspreading». Kanskje vi trenger noe lignende i Norge.

For å ha en viss balanse, vi er også dritt lei av kvinne-spredere. Dere som setter veskene ved siden av dere på kollektivt transportmiddel, som om veska er et menneske. Dere vet at det ikke er nok seteplass på bussen men likevel sitter dere med veskene ved siden av og surfer på mobilen. En eldre dame må tigge og be dere om å sette veska ned, ikke sier dere unnskyld eller beklager, dere blir faktisk fornærmet!

Spre veskene dine hjemme, der dere har privat plass, behandle dine vesker som de er mennesker når dere er hjemme, dere kan mate dem og vaske dem i deres private rom. Men ikke på offentlig transportmiddel. Tusen Takk og god jul!

2 kommentarer

norskgoy

18.12.2015 kl.23:10

Aaaah. SJW FTW.

/ironi

Kåre Knall

19.12.2015 kl.11:28

Store nøtter tar mye plass. Derfor må vi menn sitte som vi gjør. Dette er selvsagt et ukjent problem for dere kvinner. Anse dere selv som litt mer opplyst.

Skriv en ny kommentar

hits