Sterris merkelige forsvar av årets Osloborger!

Som om sirkuset rundt årets Oslo borger, den kontroversielle Mohsen Raja var ikke nok, skriver Dagbladets Aksel Braanen Sterri at Aftenposten bør beklage seg overfor Mohsen Raja. " De har dratt ned en ung mann i søla ", skriver Braanen Sterri og legger til at folk vil ikke gi seg før de ser blod.

Det er høyst beklagelig at en sentral person fra venstresida ser på folkes krav om rettferdighet og deres engasjement for homofiles rettigheter som noe vulgært, som at «de vil ikke gi seg før de ser blod».

Mohsen Raja har gjort mye for å hjelpe flyktninger, det er ingen som fornekter hans engasjement. Samtidig virker han, basert på egne uttalelser fra Facebook som en homofob som skriver "homofile bør straffes i Islam, ferdig snakka" og en kvinnehater og mobber som har tidligere trakassert minoritetskvinner som Shabana Rehman grovt på gruppen «urett avsløres på Facebook og over en god periode. Han har klare konspirasjonsteoretiske trekk når han skriver på hans Facebook profil at 9/11 er en inside jobb.

Straff for homofile i en god del islamsk land, mitt land Iran inkludert, er henrettelse i tilfelle Braanen Sterri ikke har fått det med seg. Det er en grov bagatellisering. Raja er også blitt kritisert av en del frivillige kvinner som jobber for «Refugees welcome to Norway» for hans ufine still og dårlige holdninger. Hans stil har ikke vært noe positiv for kvinnene og heller ikke for flyktninger.  Dette er kommet frem i en artikkel fra Oslo by.

Les også: Jeg har en fortid som jeg ikke er stolt av

Det er ikke Aftenposten som bør unnskylde seg for Rajas stil men Raja selv. Det er han som har disse holdningene, ikke Aftenposten og det er ikke vi andre som har skylda som mener pris til ham er høyst urettferdig og aksepterer ikke et slikt ansikt for Oslo.

Mohsen Raja har selv dratt seg ned i søla med sine dårlige holdninger og dersom det ikke var for folk som advarte oss, vi ville vært der nede i søla sammen med ham. Kanskje i Braanens verden er de som har dårlige holdninger til kvinner, homofile, og de som er for konspirasjonsteorier bør unnskyldes fordi andre har oppdaget dem. I så fall beklager jeg for at jeg har oppdaget dårlige holdninger hos Braanen. Jeg håper på tilgivelse.

Les også: Mohsen Raja fortjener en unnskyldning

51 kommentarer

Kjetil

22.12.2015 kl.20:15

Det er første gang i hele mitt liv at jeg har sett noen skrive facebook i to ord. Forøvrig er jeg helt enig i alt du skriver.

Mina Bai

22.12.2015 kl.22:58

Kjetil: Skal rette opp...takk.:-)

Kjetil 2

23.12.2015 kl.01:00

BÆNG!!!

Mina vs Sterri: KO i første runde. Håper den sitter lenge, Sterri. Ellers god jul.

Mina: du har min dypeste respekt. Tøffe, uredde og rett-på-sak-kvinner som deg har vi behov for.

23.12.2015 kl.08:20

Ikke har han gjort så mye heller. Bare gått rundt og brukte kjeft på andre frivillige.

Han har sine tilhengere i gruppen Nattevaktene, og motstandere i gruppen 'Refugees Welcome to Norway' som var på PU først og hadde et bra samarbeid med politiet. Så kom Nattevaktene og skulle liksom gjøre ting 'bedre'. Han satte seg til sjef over damene fra RWTN og bosset dem rundt og var aggressiv og verbalt voldelig inntil de måtte reagere. Han sa også at alle måtte få slippe inn og ikke bare barna.. Det endte med at politiet ba alle frivillige om å forlate stedet.

Deretter ba han sine tilhengere om å nominere og stemme seg til prisen, med tanke på å være en sjef på et mottak som skal få et godt navn.

Alt han gjorde var å høste all æren for det alle de andre allerede har gjort.

gunnleik

23.12.2015 kl.08:22

For å være mønster osloborger skal man ønske flest mulig folk til byen med hodet i steinalderen, steining av homofile og utro hunkjønn.

Ok. God jul da alle hvite horer og homoer.

Sture

23.12.2015 kl.08:24

Det anbefales at Sterri og hans venner på venstresiden tar et grunnkurs i fundamentalistisk islam.

Bjørn Hjelmerud

23.12.2015 kl.08:30

"Han har klare konspirasjonsteoretiske trekk når han skriver på hans Facebook profil at 9/11 er en inside jobb."

Hva er det du egentlig anklager han for? At han har andre meninger enn deg? Selvfølgelig var 9/11 en inside jobb, det kan enhver idiot forstå om man gidder å undersøke saken. Hva han mener om kvinner og homofile er nok mest noe du har konstruert i ditt eget hode fra løsrevne uttalelser.

Kalle Kanin

23.12.2015 kl.08:37

Jeg tror ikke mannen har endret mening om homofile, Israel, jøder eller kvinner på kun et halvt år. Og at han skal ha bedt sine tilhengere om å foreslå ham som kandidat sier nok dessverre litt om fyren også. Nei - dette var nok en tabbe av Aftenposten, som dessverre har blitt rød de siste årene. Før kunne vi lese Aftenposten som en slags opposisjon til de blodrøde media. Nå er det kun Nettavisen igjen av de mer eller mindre seriøse som vi ikke-sosialister kan lese og kjenne oss igjen i. Håpet er at Nettavisen ikke lar seg sluke av Amedia...

Helge Sæther

23.12.2015 kl.08:38

Valget av Mohsan Raja sier hva Aftenspostens holdninger står for. Død over Jøder og homofile, som Mohsan skriver på sin FB side. Aftenposten har ikke forandret seg mye siden krigens tider. Den gang de propaganderte for Hitler, og løp hans ærend. Nå letes det med lys og lykt, for å finne noe positivt som multikulturen bringer til lands, men er ikke istand til å finne nålen i høystakken.

Chevy350

23.12.2015 kl.08:40

Helt enig i det du skriver!

Svein Larsen

23.12.2015 kl.08:43

For det første, vel talt...!!!!

Så til denne selvutnevnete flyktninge engelen. Som vi nå har hørt så har han vært ufin og nedlatende mot andre frivillige, og spesielt kvinner. At det kommer frem bør ikke komme som noe sjokk på noen. Så til det jeg mener er viktig og som det ikke ble satt spørsmålstegn ved i innlegget fra Mina Bai.Hvorfor gjorde han dette, altså gikk rundt natt etter nat for å hjelpe disse som kom? Vi vet jo nå at han har radikale tendenser, og er det som har kommet frem nå kun toppen på isfjellet? Er grunnen for dette voldsomme engasjementet et ønske om å rekruttere mennesker til sitt noe forkvaklede menneskesyn, altså til radikalismen? Det er rimelig nærliggende å tro det etter min mening. Noen(de rette myndigheter) burde gå denne figuren etter i sømmene for å se hva annet man kan finne og om han er en trussel for samfunnet generelt.

Bjørnar Iversen

23.12.2015 kl.08:44

Bjørn Hjelmerud... Ja.. en hver idiot som ikke undersøker saken NOK vil nok tro at det er en innsidejobb. Hva han mener om kvinner og homofile er dokumentert på facebooksiden hans.. Artig skrue du.

Tommy

23.12.2015 kl.08:49

Naive, kunnskapksløse sosialister som Braanen Sterri er farligere for et demokratisk, fritt samfunn enn den mest psykopatiske IS-kriger.

Per

23.12.2015 kl.08:54

Flott artikkel. Trist at sånne folk som Aksel Braanen Sterri ikke han skjønt bedre. Dagbladet og Aftenposten går tunge tider imøte.

Kjartam

23.12.2015 kl.09:05

Jeg vil bare si takk for en god artikkel. Sterri og venstresiden fåt 1000 vis av liker på innlegg der de gjør flesteparten av nordmenn til enten rasister, innvandrer hatere med fobier, eller bare innvandrer fiendtlige nazister. Sannheten er at 99,999% av nordmenn er snille som lam. Trist retorikk som er direkte diskriminerende overfor de nordmenn som via sine skattet og avgifter gjør livet bedre for folk som rømmer pga krig.

Bjørn

23.12.2015 kl.09:20

Bjørn Hjelmerud - jeg vil alltid forsvare din rett til å uttrykke meningen din, men jeg forbeholder meg retten til å mene at den er latterlig. Vært mye på Nyhetsspeilet i det siste?

Pasienten

23.12.2015 kl.09:20

Bjørn Hjelmerud - "Det kan enhver idiot forstå" hehe, ja, åpenbart :-)

Oooppss

23.12.2015 kl.09:24

Intet knefall for homofiseringen av vårt samfunn, er nok det eneste gode man kan beskylde All inclusive muslimene for. Men det kan de fortsette med i muslimland, hos seg selv, og vi for oss selv.

Vi har lært at vi knefaller og bøyer oss i støvet som slaver for våre nye herskere All inclusive muslimene, som alle er her ulovlig (Dublin), som vil fortsette å velle over vårt fedreland.

Tvedt

23.12.2015 kl.09:26

Raja sine holdninger er ikke unike, det står svart på hvitt i koranen og må møtes med konstant avvisning.

Eva-Marie Jonsson

23.12.2015 kl.09:28

Kjære Mina Bai hvordan skal noen kunne ta det du skriver til deg når du skriver islam er ditt land. Islam er ikke et land,det er en religion full av hat til andre som ikke støtter opp under. Alt ikke lov,ikke tillater en bok som ble skrevet for ca 2000 år siden skal følges til punkt og prikke i et modernt samfunn. Pedofili i form å gifte seg med barnebruder,ung jente blir gjengvoldtatt og straffet med steining til døden i følge og blir den skyldige istedenfor offer,sender sin egen mor som selvmordsbomber hvor andre som dør er uskyldige,jeg kan nevne så mye og lista bli lang. Har du aldrig satt tvil ved brutaliteten og volden som blir oppfordret til??!!! Vi er på vei inn i 2016 hadde vært veldig godt å kunne ha litt fred fra gamle uurtodokse måter å følge sin tro på. God Jul!!!

Jsi

23.12.2015 kl.09:35

Mohsen. Årets dust. Ferdig snakka.

Knut Konsulent

23.12.2015 kl.09:35

Når han skriver: "folk vil ikke gi seg før de ser blod." Så referere han vel til kommentarene i NA? I de kommentarfeltene ser det ut til at folk virkelig hater og helst skulle "sett blod"

...og motivet...

23.12.2015 kl.09:37

..og i lys av de kontroversielle uttalelsene kan man jo såørre seg om hva motivet er?

Med så ekstreme synspunkter så vekkes det en tanke om at innsatsen kan være for å ta i mot og sile ut ny-ankommende IS-celler?

dissident

23.12.2015 kl.09:38

Det er egentlig nok å vite at hvis flyktningene var kristne og homofile som hadde flyktet fra IS, så ville verken han eller andre muslimer av samme støpning ha løftet en finger for å hjelpe.

Lars

23.12.2015 kl.09:42

Vanvittig tabbe av Aftenposten. Har de tenkt på hva slags signaler de nå sender ut? Dette er direkteinnsprøytning til islamskeptikere. Snakk om å få bekreftet fordommene, og bidra til økt polarisering. Trekk prisen.

julenissen

23.12.2015 kl.09:44

Å innrømme feil er ikke lett det beviser Aftenposten.

Pluss på med VG og Dagbladet ,samt hele det politiske Norge så finner en feil på feil men ingen villighet til å ta ansvar for det.

Det er mulig å be om unnskyldning å mene det.

nilgau

23.12.2015 kl.10:07

Kalle Kanin Amedia eier allerede 50% av Nettavisen. Bare et lite varsku om du ikke allerede er klar over det.

Ellers enig med Mina. La oss håpe at Aftenposten trekker denne prisen tilbake og kårer en som har fortjent den.

Leisha Camden

23.12.2015 kl.10:22

@Eva-Marie Jonsson: Hva med å lese gjennom det du kommenterer før du skriver noe selv?? Hun skriver at IRAN er landet hennes. Er du virkelig i stand til å lese dette innlegget og tro at dette er skrevet av en islamapologet?? For de fleste andre er det helt åpenbart at det motsatte er tilfelle. Du burde nesten kontakte kommunen du vokste opp i og se om de gir noen slags etterutdanning, for du har åpenbart ikke lært det du skulle i norsktimene.

@Mina Bai: Takk for det du skriver. Jeg har lest flere innlegg av deg nå og du er helt klart en veldig fornuftig og oppegående dame. Vi skulle hatt mange flere som deg og mange færre av andre slag. Håper du fortsetter som samfunnsdebattant for vi trenger virkelig stemmer som dine. Jeg gleder meg til å lese mer av dine meninger og tanker. :-)

Geir

23.12.2015 kl.10:40

For det første har han jo bedt om unnskyldning. mener du han skal gjøre det flere ganger? For det andre skriver han at han repspekterer enkeltmennesket men ikke gjerningene. Videre skriver han at han ikke kan dømme, det er det bare Allah som kan. Og da får jeg problemer med å se hvilken straff han mener homofile skal ha, annet enn den som kommer etter døden, slik enkelte kristne mener man kommer til helvete. For det tredje så er det også kristne sekter som mener homofili fortjener dødsstraff, men selvsagt skal ikke alle kristne enkeltmennesker måtte ta ansvaret for det. Innlegget ditt er ikke etterettlig Mina.

Rune

23.12.2015 kl.11:14

"Hva han mener om kvinner og homofile er nok mest noe du har konstruert i ditt eget hode fra løsrevne uttalelser."

Haha, dagens.

Rune

23.12.2015 kl.11:30

Rune: Inlegget hennes er spot on. Jeg begriper ikke hvordan dette unnskyldes med at det finnes andre religiøse mennesker med samme synet på homofile, hva hjelper vel dette når sakens kjerne at denne prisen er gitt på feil grunnlag!?

Han er avslørt, og nå må han stå til ansvar for sine holdninger og ytringer. Han er ryggløs og feig som sier at folk kan forandre mening etter 1 dag! Hvordan fungerer det å hate jøder og homofile, og så neste dag mene noe annet fordi han har blitt avslørt? Dette er ikke annet enn et menneske som har et hat mot det samfunnet vi lever i, og som mange mennesker har mistet livet får å kjempe for. At enkelte mennesker velger å forsvare slike holdninger, er direkte ekkelt og kvalmt.

Rune

23.12.2015 kl.11:32

Dette innlegget er ment som svar til Geir.

Inlegget hennes er spot on. Jeg begriper ikke hvordan dette unnskyldes med at det finnes andre religiøse mennesker med samme synet på homofile, hva hjelper vel dette når sakens kjerne at denne prisen er gitt på feil grunnlag!?

Han er avslørt, og nå må han stå til ansvar for sine holdninger og ytringer. Han er ryggløs og feig som sier at folk kan forandre mening etter 1 dag! Hvordan fungerer det å hate jøder og homofile, og så neste dag mene noe annet fordi han har blitt avslørt? Dette er ikke annet enn et menneske som har et hat mot det samfunnet vi lever i, og som mange mennesker har mistet livet får å kjempe for. At enkelte mennesker velger å forsvare slike holdninger, er direkte ekkelt og kvalmt.

Ettertenksom

23.12.2015 kl.12:19

Fyren er vel prototypen på den nye, typiske "Oslo"-mannen?

Iallfall fremtidig gjennomsnittlig "Oslo"-mann, med tanke på holdninger.

For det er vel ingen som på alvor kan mene og tro at homofile/kvinner/jøder/osv. vil bemøtes med færre fordommer i takt med utbredelsen av muhammedanistisk tankegods?

Ronny

23.12.2015 kl.12:21

Helt enig. Sterri ga meg hakeslepp i går. Takk for at du fikk balansert dette.

Lill Iren

23.12.2015 kl.12:28

Denne Sterri beviste jo bare at han ikke kan være helt god i hodet, eller så er han skapmuslim.

Både Dagbladet, Aftenposten og VG bør unngås. De fleste som er ansatt der er det basert på vennskap og kjennskap- De må inneha et visst politisk syn og aldri støte muslimske menn.

Muslimske menn hører ikke til i Norge, det har de fleste forstått. Det er ingen som liker muslimske menn. Selv tror de at de er over alt og alle, mens resten av oss ser jo som sant er, at muslimske menn er de minst intelligente menneskene vi har på denne kloden.

De er en flause.

Hadde hjulpet å forkaste mannssjåvinistboka fra år 600.

Lill Iren

23.12.2015 kl.12:34

Muslimske menn er besatt av sex, kjønnsorganer og kropp. De kreerer hele samfunnsbildet basert på de tingene. Mens andre ser et menneske når de ser kvinner, ser menn bare kropp og ting som minner dem om sex. For oss andre er det en tid og sted for alt, vi puler ikke midt i gata på høylys dag pga noen viste håret eller former.

Selv følger jo ikke muslimske menn koranens påbud. Ser ofte en muslimsk mann leie på ei heldekket kjerring, mens selv har han jeans og trang t-skjorte, pluss glatt voksa hår.. Jålebukker.

Det står at også mannen skal dekke former. men det driter dem glatt i.

De er til og med opptatt av sengeaktiviteter til andre menn. Hvorfor er dere det??

Har dere noe med om noen vil ha homsesex på SITT soverom? hvorfor tenker dere på det?

Er sex og dominans alt dere klarer tenke på? Er jo faen meg helt sinnsykt hele synet deres, verdenen deres. Istede for å bruke kvinner som arbeidskraft og ressurs i deres hjemland, pakker dere dem inn og stenger dem inn i huset, fordi dere ikke klarer beherske dere seksuelt?

Dere skjønner hvorfor ingen liker dere lenger, ikkesant?

Nå prøver dere forpeste NORGE med samme skitet.

Ingen liker muslimske menn lenger. Til sist vil dere forstå at ingen vil ha dere her lenger, med mindre dere slutter å tenke med pikken og testosteronet, og heller med hodet.

Bare et tips.

Steinar Kjærner-Strømberg

23.12.2015 kl.13:40

Veldig bra skrevet.

Setter ting i rett pespektiv.

Morten Eriksen

23.12.2015 kl.13:56

Jeg skulle like å vite hvor moderate Imamer står i spørsmålet om kvinner og homofili. Jeg misstenker at når vi leser Mohsan Rajas beklagelse og presiseringer så er det omtrent så langt det er mulig for en troende muslim å strekke seg i dag.

Så spørsmålet for meg blir da om vi i det norske samfunnet er villig til å respektere dem som personer og respektere deres tro, eller blir det for drøyt at de mener kvinner må være underdanige og at homofili er en synd?

Det er få tiår siden sex mellom menn var straffbart.

Fortsatt vegrer mange av kirkens menn (og kvinner) seg for å vie homsepar. Det er heller ikke tusenvis av år siden Rosemarie Köhn ble vår første kvinnelige biskop.

Har vi "litt" kort hukommelse når vi dømmer en mann som holder fast på sin tro og hvor tolerante er vi når vi fordømmer hans uttalelser?

Jeg later ikke som om jeg har svaret på dette selv om mange nok vil ta dette for være en apologets holdninger. Men det er det ikke. Spørsmålene er ikke retoriske men som åpne og ubesvarte. Jeg synes det er vanskelig selv men nekter å la enkle løsninger og svart hvitt tenking ta over.

Når andre her konspirerer og tror han verver for IS basert på hans "ekstreme holdninger" så blir det litt for fjernt for meg.

Daniel Snekkerhaugen

23.12.2015 kl.14:31

Det som er et problem vedr. Raja for slike som Sterri og øvrige i MSM er at Raja avslører deres multikulturelle bias.

For man kan spørre Sterri, hvorfor ble ikke formuleringer som "Aftenposten har dyttet ut i offentligheten" om Raja fremmet allerede da Raja var en av kandidatene. Eller tilsvarende til Vg som ikke bare foreslo Raja, men som i forbindelse med avsluttende meningsmåling hadde følgende formulering om Raja:"Står ute om nettene ved Politiets utlendingsenhet i Oslo og hjelper flyktninger med mat og telt."

Kort oppsummert: På hvilket tidspunkt ble Raja et "problem"? For i lang tid så var Raja åpenbart IKKE et "problem". Og fasiten håper norsk MSM at folk flest overser for absolutt alt i verden. For her er realitetene om norsk MSM. Det er gjennomsyret av sosialistiske, multikulturelle islamofile aktivster som kaller seg journalister og kommentatorer. Disse aktivister i MSM er overhodet ikke opptatt av å opplyse, informere når det kommer til ikke-vestlig innvandring, muslimer, islam. På disse områdene så er det propaganda som gjelder. Hvis det skjer noe som gjør at ikke-vestlig, muslimer, islam kan få negativt søkelys, så er MSM villig til å gjøre alle mulige "hyss" for at det som skjedde helst ikke får oppmerksomhet overhodet, og hvis ikke det skjer, så vil man forsøke å tåkelegge, underrapportere etc. Derimot hvis det skjer noe som gjør at ikke-vestlig muslimer islam kan få positivt søkelys så er alt motsatt. Og det her Raja kommer inn. Han hjelper mennesker og er muslim. Og det er sistnevnte, IKKE førstnevnte, som gjør at MSM blir giddy og nærmest løper beina av seg for å hylle vedkommende. Og så lenge MSM ensidige nesegruse dekning rådet grunnen, så er det klart at inntrykket hos mange sto i stil med fremstillingen til MSM.

Det var først etter, ironisk nok, Raja "vant" at MSM multikulturelle slagside kom frem. For de fleste vet at hvis den informasjonen hadde kommet frem før, så hadde han aldri blitt kandidat til f.eks "årets Oslo-borger". Men hvorfor i all verden kom ikke informasjonen til offentligheten: Svar: MSM multikulturelle agenda. MSM er gjennomsyret av sosialistiske islamofile multikulturelle aktivister som fantaserer om multikulturelle utopia med Lennoms Imagine, Lillebjørn Nilsens særdeles ynkelige og patetiske "barn av regnbuen under avguden FN

MSM er så fanatisk opptatt med å finne posterboy (eller postergirl) for multikulturelle utopia. Der f.eks Vg var opptatt med å fremheve i presentasjonen i avsluttende meningsmåling om at Raja "sto ute om natta med", så var det samtidig ikke måte på hvordan de samme multikulturelle islamofile aktivister i Vg tilnærmet "strippet" Hege Storhaug i presentasjonen av henne

MSM glemte åpenbart at selv om bestemte personer skulle bli posterboy for det multikulturelle utopia, som f.eks "årets osloborger", så var det særdeles forventet at osloborgere spesielt ville google hvem som skulle bli deres representant

Så til Sterri: Aftenposten bør ikke beklage at de har "ført noen ut i offentligheten". Derimot bør det meste av MSM beklage at de vraker fakta til fordel for propganda når det gjelder temaer som ikke-vestlig innvandring, muslimer og islam

KJell

23.12.2015 kl.14:46

Burde heller fått "Støreprisen"

John Nordbø

23.12.2015 kl.14:53

Til årets OSLO borger som ikke har besvart meg!

Kan du f.eks. vise til at du hjalp andre enn muslimer?

Kanskje det, men i så fall må det ha vært en misforståelse for deg, for du hjelper ingen andre i følge din tro -- er du bare tro til din gud og alle andre må dø eller konvertere.

Kanskje ikke din skyld, din tro er mer enn 1000 år før min tid, men ettersom du kan norsk, er det rart at du ikke har fått med deg et menneskesyn og samfunnslære?

Nei, jeg er ikke homo, men om så hva -- har venner som er, men ikke deres skyld.

For å gi deg noe å tenke på; var det en undersøkelse som viser at mange jenter, mange flere enn gutter i følge prosentene hadde erfaring med eget kjønn.

Selv "drømmer du" om 72 jomfrudommer i paradiset ditt -- dream on, om du ikke har kommet lengre i ditt liv, men hva om noen av disse damene har hatt sex med sitt eget kjønn -- er de forsatt en jomfru i dine øyne/sinn?

Det siste må være lite utviklet -- og det til tross for at du er god til å skrive norsk! Kanskje det er sproget du har lært deg, gitt f.. i alt annet og heller lagt deg ned og bedt til alla framfor å lære deg noe om samfunnet du lever i -- ikke minst å lære deg å forstå andre samfunn og religioner?

Neida, jeg tror ikke på Gud -- det finne "tilsvarende" deg i vår vestlige religion også. Selv har jeg vært i USA mer enn 10 ganger, men ikke besøkt alle, men fleste statene og kan love deg at de ikke er mye bedre enn deg og f.eks..IS "over there".

Prisen din viser bare hvor lite vi kan stole på at avisene gjør jobben sin -- du fortjener ikke denne prisen i det hele tatt, men ikke din skyld heller, bare så det er sagt.

Kjenner deg ikke, men ønsker deg en god Jul selv om du sikkert ikke skal feire denne så mye mer enn meg. Selv blir det bare å besøke en gammel tante eller onkel, om for å si det rett ut -- ville jeg heller tatt meg en lang tur i skogen min, liker å gå i mørke!

Tror aldri jeg har hatt behov for å tro på andre enn meg selv, min familie, gode venner og kamerater/venninner, men det tok noen år før jeg forstod dette og i dag har jeg ingen tro.

Når jeg leser om personer som deg og IS, ja for ikke å glemme flere "kristne", eller som du og dine/dere kaller alle sammen for hedninger!

Ja, da blir du og din religion bare svada. Helt ærlig med deg, så er dere bare til å le av alle sammen, sorry så mye jeg kan...

Kan du bare være så snill å gi meg navnet på et land i verden din religion klarer å respektere andre synspunkter enn dine egne og din misbrukte religion IS, deg og mange flere ?

Bare spør -- kanskje dumt av meg, men tør du å besvare meg på din egen FB siden?

Beklager, selv har jeg ingen "venner" på FB, bare en PB for å si det slik (postboks).

Mvh.

John

Mina Bai

23.12.2015 kl.16:09

Anonym: Tusen takk for info, skulle ønske at jeg visste om dette før, ellers ville jeg bedt for mer info og ville skrevet om det. Stå på.

Mina Bai

23.12.2015 kl.16:17

Tusen takk for all støtte, det varmer mitt hjertet, ønsker dere alle en riktig god jul :-)

per

23.12.2015 kl.17:27

Meget bra innlegg...

Spot on..

Martin

23.12.2015 kl.18:56

? Hva er problemet her? Han har fått en pris for sitt arbeid for flyktningene. Og så viser det seg at han på facebook har meninger som einer seg i Norge 2015? Som ikke det gjelder en stor del av Norges befolkning i dag...

? Hvorfor skal ikke ytringsfrihet gjelde for mennesker med religiøse/konservative meninger og? Mens rasister, nasjonalister og andre mosjonister på nett ? skal ha lov og rett til å mene hva andre folk skal få mene? Så hvis man er "tulling" på nett skal man ikke kunne motta pris for veldedighet? Da ønsker jeg Peanøtthjerneforbundet en riktig god jul!

PS! Personlig håper jeg at det finnes flere nettroll med positive sider og :)

Rune

23.12.2015 kl.19:01

Martin: Han har fått pris for sitt arbeid for flyktninger!? Det ser ut som du har et inntrykk av at han gjorde dette alene. Si meg, hvor er prisen til dem som gjorde like mye frivilig arbeid som han?

Har du virkelig ikke fått med deg hva dette virkelig handler om?

Martin

23.12.2015 kl.19:03

Forrige innlegg ble mye kluss med prøver på nytt.

Hva er problemet her? Han har fått en pris for sitt arbeid for flyktningene. Og så viser det seg at han på Facebook har meninger som IKKE einer seg i Norge 2015? Som om det ikke gjelder en stor del av Norges befolkning i dag...

Hvorfor skal ikke ytringsfrihet gjelde for mennesker med religiøse/konservative meninger og? Mens "rasister", "nasjonalister" og andre "mosjonister" skal ha rett til å mene hva andre folk skal få mene? Så hvis man er "tulling" på nett skal man altså ikke kunne motta pris for veldedighet? Da ønsker jeg Peanøtthjerneforbundet en riktig god jul! Personlig så håper jeg at det finnes flere nettroll med positive sider og. Selv om jeg ikke støtter facebook-statusene deres.

Henrik

23.12.2015 kl.20:39

Norge kan være stolte over Mina Bai, en sann borger i dette landet som gjør oss som folk og nasjon rikere. Stå på Mina og ha god jul.

BareLurer

03.01.2016 kl.18:33

Stolt av Mina, flau av Martin.

Mina Bai

21.01.2016 kl.22:47

BareLurer: Tusen takk, nå har jeg begynt å slette uproduktive kommentarer her:-) Det er ingen annen vei. De som vil holde på sin hat, gjør det uansett....takk skal du ha:-)

Mina Bai

21.01.2016 kl.22:49

Henrik: Tusen hjertelig takk:-)

Skriv en ny kommentar

hits