Disse bortkomne guttene er en skam


 

Jeg gremmes hver gang disse Profetens Ummah-guttene dukker opp i media. Da vet jeg at livet for innvandrere, og særlig muslimer, blir hakket vanskeligere. 

Før kalte de seg for Profetens Ummah, nå er de blitt Allahs soldater og skal patruljere gatene i Oslo, med IS-flagg på ryggen. Deres lange skjegg, lange kjortel og hatbudskap er like skremmende som Odins soldaters hettegensere, godt trukket over ansiktet og ryggen smykket med nasjonalistisk vikingjuggel og norske flagg

 
Deres siste utspill om å patruljere i gatene er like skremmende som Odins soldaters marsj i Stavanger. Begge to er like ille og gir kaos og lovløshet i en vel-fungerende rettsstat.  
 
 Jeg tror ikke Allah trenger slike soldater for å beskytte ham.  Om noe, trenger disse guttene å bli beskyttet mot seg selv. Allah trenger beskyttelse fra disse guttene av noen fornuftige, kjærlige mennesker.
 
ISIS dreper folk i Midtøsten, brutaliserer sivilbefolkningen, torturerer dem, og lemlester dem. De fleste av dem som blir brutalisert er muslimer selv. Det er på tide at noen sier ifra til disse bortkomne guttene at de er en skam for menneskeheten og for muslimer.
 
Og til talsmenn for Odins soldater, som mener unge jenter vil bli redde for Allahs soldater: Ikke bare unge jenter blir redde av dem, men også unge menn, vanlige borgere, eldre damer og folk på tur med hundene sine blir redde for Allahs soldater OG av dere.
 
Vær så snill og få dere et liv. Det eneste vern vi trenger i våre byer er fra vårt kjære politi og ikke-ekstreme mennesker som Natteravnene.

 

41 kommentarer

BareLurer

25.02.2016 kl.18:52

Jeg mener dog at det er spinnvilt å sammenligne Odinsgjengen med Allahgjengen.

Odinsgjengen er faktisk IKKE under mistanke om rekruttering til ISIS, de har ikke som Allahgjengen uttrykt støtte til terrorgruppen ISIS, og de har verken sagt eller gjort noe "over streken" (så langt...) - de oppfører seg som natteravner (så egentlig kunne de vel meldt seg inn der?). Odinsgjengen ønsker å forebygge kriminalitet gjennom tilstedeværelse.

Disse Allahsoldatene er derimot åpne på at de skal "forby det onde" hvilket betyr at de har tenkt å gripe inn der de ikke har lov å gripe inn/trakassere folk, noe vi vet de holder på med fra før:

http://www.osloby.no/nyheter/Moralkontroll-i-Oslos-innvandrergater-5314438.html

http://www.osloby.no/nyheter/Mobbet-av-moralpolitiet-7253982.html

Mina Bai

25.02.2016 kl.23:25

BareLurer: Jeg bor i Oslo og har aldri opplevd "moralpoliti"- artikkelen du deler er forresten fra 2010. Det er voldtektsmenn og nynazister bl. Odins soldater. Statsministeren har kalt dem en borgervern gruppe med farlig syn. Jeg vet ikke hvilket verdisyn du har, men kanskje føler du deg tryggere av russiske militser som patruljerer gata? kanskje det er "Your cup of tea". http://www.vg.no/nyheter/innenriks/odins-soldater/denne-mannen-patruljerte-med-odins-soldater/a/23624023/

per berg

25.02.2016 kl.22:22

Tja.

Disse Profetens ummah folkene ønsker vell bare å oppføre seg som Muhammed gjorde, drepe og voldta over en lav sko...

Mina Bai

25.02.2016 kl.23:20

per berg: Takk for kommentar. Vi hadde Mohammad da vesten bombet Hiroshima og da dere drepte 6 millioner jøder i Europa i annen verdenskrig og da dere begynte å gasse hverandre i første verdenskrig. Vi hadde Mohammad da Italia gikk i Libya og Egypt, da Frankrike gikk inn i Tunisia og Algerie og drepte sivile. Tenk på det neste gang du gnåler om Mohammad dit og dat.

Herkules

25.02.2016 kl.22:36

Begge disse grupperingene er ekstremister.

Men det er en vesentlig ideologisk forskjell mellom gruppene. Odins soldater ønsker å beskytte norsk kultur og levemåte fra negativ påvirkning av masseinnvandringen. Allahs soldater derimot, ønsker å fremme en patriarkalsk ukultur de har tatt med seg fra de dysfunksjonelle landene de har flyttet fra, en ukultur som bryter totalt med norske verdier og menneskeverd.

Så å forsøke å sidestille disse to organisasjonene blir helt feil.

Begge grupper bør bort fra gatene, men liten tvil om hvilken av de to som skaper mest frykt, og utgjør størst risiko for voldelige sammenstøt

Mina Bai

25.02.2016 kl.23:27

Herkules: Om du liker russiske militser, voldtektsmenn og nynazister, da har du en beskytter ja. For oss vanlige borgere er dette ikke noe vi gleder oss til. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/odins-soldater/denne-mannen-patruljerte-med-odins-soldater/a/23624023/

Nepse

25.02.2016 kl.22:44

Herkules at du kaller en gruppe som ikke har gjort noe ekstremist er latterlig

Mina Bai

25.02.2016 kl.23:28

Nepse: Enig med deg.

elvis

25.02.2016 kl.22:55

Jeg er imot begge grupperinger men må jeg velge velger jeg odin fremfor sharia elskende fjols

Mina Bai

25.02.2016 kl.23:32

elvis: Om du liker folk med kriminelle bakgrunn og nynazister, og russiske militser, da har du en beskytter ja.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/odins-soldater/denne-mannen-patruljerte-med-odins-soldater/a/23624023/
http://blogsoft.no/index.bd?fa=comm.list

Aude

25.02.2016 kl.23:17

Helt enig med deg... fint skrevet... Kanskje en hobby hadde vært tingen til disse "guttene"

Mina Bai

25.02.2016 kl.23:33

Aude: Takk for kommentar:-) ja, det er noe i det du sier.

Svenn arne hansen

25.02.2016 kl.23:33

Mina Bai:

"Vi hadde Mohammad da vesten bombet Hiroshima og da dere drepte 6 millioner jøder i Europa i annen verdenskrig....."

Vel, alle tar avstand fra historiske elendigheter,gjør vi ikke?

Tar du avstand fra muhammeds?

Er denne religionen med muhammeds forkynning en berikelse?

- slik Hitler ville utrydde jøder- er det greit at det står det samme i mohammed`s lovtekst?

3 enkle spørsmål du kan svare på..

Mina Bai

26.02.2016 kl.00:32

Svenn arne hansen: Jeg er stolt av å være muslim. Om det plager deg, ikke kom her og ikke les bloggen min. Jeg er drittlei av deres ignoranse og jeg trenger ikke å kalle meg ikke-muslim for at idioter skal akseptere meg. Du kommer med Mohammad dit og dat her, da hører du sannheten. Håper du kan tåle den! Ja, det har vært mye forbrytelser og det ikke har vært bare Mohammad. Om noe, har vi lært å tålere og tålere på grunn av Mohammed og dere bare plyndret og plyndret. Ferdig med det!

Roger Hansen

26.02.2016 kl.00:00

"Vi hadde Mohammad da vesten bombet Hiroshima og da dere drepte 6 millioner jøder i Europa i annen verdenskrig....." Må bare si wow til en slike forenkling av historien, skremmende at du i det hele tatt ordlegger deg slik som du gjør her.

Mina Bai

26.02.2016 kl.00:29

Roger Hansen: Når du henviser til Mohammad som eksisterte for 1500 siden får du dette svaret! Jeg har bodd i et muslimsk land før all helvete brakte løs i nyere tid. Så ikke kom her og snakk om Mohammad dit og dat med mindre du vil høre om alle disse forbrytelsene. Og sist jeg sjekket var Midtøsten fylt med våpen fra USA, og ja Norge også selger våpen. Så slutt å kommentere om Mohammad med mindre du er villig til å også innrømme at krig lønner seg. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usa/se-tallene-usa-fyller-opp-midtoesten-med-vaapen/a/23622381/ Fra nå av, vil jeg ikke tolere sånne bullshit her på bloggen. Få dere litt kunnskap før dere kommer med Mohammad dit og dat, det begynner å bli ganske tåpelig. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/saudi-arabia/norge-eksporterte-militaert-materiell-for-733-millioner-til-saudi-arabia/a/23590532/ http://www.vg.no/nyheter/utenriks/saudi-arabia/norge-eksporterte-militaert-materiell-for-733-millioner-til-saudi-arabia/a/23590532/

Stine Helgesen

26.02.2016 kl.00:21

"Vi hadde Mohammad da vesten bombet Hiroshima og da dere drepte 6 millioner jøder i Europa i annen verdenskrig og da dere begynte å gasse hverandre i første verdenskrig. Vi hadde Mohammad da Italia gikk i Libya og Egypt, da Frankrike gikk inn i Tunisia og Algerie og drepte sivile. Tenk på det neste gang du gnåler om Mohammad dit og dat."

Haha, må jo bare le av hvor synd det er på dere hele tiden, alltid peke på at vesten var jo ikke så mye bedre før i tiden.

Vel, nå forholder vi oss til nåtiden og muslimer lager jo bråk hvor enn de befinner seg i Europa. Til og med i muslimske land står det jo dårlig til menneskerettigheter og dere krangler og dreper hverandre fordi deres kjære profet ikke var presis nok i sine formuleringer! At du velger å holde Muhammad så høyt, med tanke på hva han gjorde i sin levetid er for meg noe jeg vil aldri forstå, jeg forstår hvorfor mennesker søker seg til Jesus, men Mohammed?

Mina Bai

26.02.2016 kl.00:29

Stine Helgesen: Når du henviser til Mohammad som eksisterte for 1500 siden får du dette svaret! Jeg har bodd i et muslimsk land før all helvete brakte løs i nyere tid. Så ikke kom her og snakk om Mohammad dit og dat med mindre du vil høre om alle disse forbrytelsene. Og sist jeg sjekket var Midtøsten fylt med våpen fra USA, og ja Norge også selger våpen. Så slutt å kommentere om Mohammad med mindre du er villig til å også innrømme at krig lønner seg.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usa/se-tallene-usa-fyller-opp-midtoesten-med-vaapen/a/23622381/
Fra nå av, vil jeg ikke tolere sånne bullshit her på bloggen. Få dere litt kunnskap før dere kommer med Mohammad dit og dat, det begynner å bli ganske tåpelig. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/saudi-arabia/norge-eksporterte-militaert-materiell-for-733-millioner-til-saudi-arabia/a/23590532/
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/saudi-arabia/norge-eksporterte-militaert-materiell-for-733-millioner-til-saudi-arabia/a/23590532/

Ingvar

26.02.2016 kl.00:47

Unnskyld at jeg bryr meg, men er det ikke litt dumt med "send kommentar" knapp på blogg'n hvis du ikke ønsker kommentarer.

Stine Helgesen

26.02.2016 kl.01:18

Haha, du er ganske hårsår overfor ditt store forbilde. Det er jo ikke annet å forvente at dere forsvarer profeten deres på denne måten, det går jo igjen og igjen.

Slutt med det tullet ditt og si dere når du forsvarer deg, med dette svaret så viser du klinkende klart at du ønsker et sterkt skille mellom oss og dere. Dere skryter på dere for å være fredens religion, men det er jo ikke annet enn bare oss mot dere hele tiden, og det gir du et veldig godt uttrykk for her i dine svar på kommentarfeltet.

Du velger glatt å ikke svare meg på det jeg peker på at det er problemer med menneskerettighetene i muslimske land som f.eks Saudi Arabia?

At Norge selger våpen er ikke med velsignelse fra det norske folk, og dette vet du utmerket godt selv!

Cato

26.02.2016 kl.03:31

Hei. Jeg ser du nevner gassing av jødene og andre verdenskrig. Men du glemmer at ISLAM var Hitlsers hjelpere under andre verdenskrig. Sier dette navnet deg noe, Amin Al Husseini ? eller kanskje navnet The Mufti. Men han hadde vel ingenting med ISLAM og gjøre? Mens Norge som nation uten særs militært forsvar kjempet helt ned til skinnbenet mot disse meningsfellerene deres.

Quote fra Adolf himself -

"The peoples of Islam will always be closer to us than, for example, France"

Jeg vil også tilføye et sitat fra André Servier -

"Islam was not a torch, as has been claimed, but an extinguisher. Conceived in a barbarous brain for the use of a barbarous people, it was - and it remains - incapable of adapting itself to civilization. Wherever it has dominated, it has broken the impulse towards progress and checked the evolution of society"

Arthur Schopenhauer (1788 ? 1860)

"Temples and churches, pagodas and mosques, in all countries and ages, in their splendor and spaciousness, testify to man's need for metaphysics, a need strong and ineradicable, which follows close on the physical. ... Sometimes it lets itself be satisfied with clumsy fables and fairy-tales. If only they are imprinted early enough, they are for man adequate explanations of his existence and supports for his morality. Consider the Koran, for example; this wretched book was sufficient to start a world-religion, to satisfy the metaphysical need of countless millions for twelve hundred years, to become the basis of their morality and of a remarkable contempt for death, and also to inspire them to bloody wars and the most extensive conquests. In this book we find the saddest and poorest form of theism. Much may be lost in translation, but I have not been able to discover in it one single idea of VALUE"

Haakon B

26.02.2016 kl.04:06

Du skal være bra ekstrem for å sidestille 3600 norske sosiale tapere med Profetens Ummah. Organisasjonen er helt åpenbart ikke Nazistisk, selv om enkelte medlemmer har ekstrem bakgrunn. Dette mistenker jeg at du ser selv, men har du bestemt deg for hvordan et verdensbilde skal være så er det vanskelig å være rasjonell. "Allahs soldater" fronter en organisasjon ved navn IS som per dags dato henretter mennesker (hovedsaklig muslimer) i 10-100 tusener. "Allahs soldater" støtter en organisasjon som synes det er legitimt å brenne mennesker levende i bur, drukne mennesker i bassenger, skjære hodet av mennesker med kjøkkenkniv og legge det ut på internett så "Allah's soldater" kan nyte Jihad fra pc-skjermen. Er sånne intensjoner irrelevant? og kan du bevise at "Odins Soldater" står for de samme holdningene? Du viser null innsikt og sympati for verdens muslimer som blir drept av "Allah's soldater" DAGLIG i Syria, Irak, Libya, Nigeria etc. Respektløst!

Robert Moseby

26.02.2016 kl.04:16

Jeg mener politiet ALENE skal opprettholde ro og orden.

Problemet i dag er jo at de ikke makter dette på en måte som befolkningen finner betryggende.

Intensjonen og innsatsen til Natteravnene er bare god og frem til nå er det ingen som har utfordret deres eksistens og virke, heller ikke det tette samarbeide med politiet.

Det som følger er ikke en kritikk til deres gjerninger.

Nå utfordres dette samspillet av en ny gruppe som, tross all negativ respons, ønsker å tilby det samme som NR. Hadde de vært en gjeng kirkegjengere, men med samme intensjon som både OS og NR så ville ingen reagert.

Som mange andre viser du Mina til evnt kriminalitet.

Er det en effektiv juridisk konsekvens for vedkommendes bevegelsesfrihet og virke hvis du eller andre ikke liker meninger de har?

Om en person er straffet så er det synonymt med at vedkommende har tatt sin straff og gjort opp for seg, men er personen i dine øyne fremdeles en kriminell som skal nektes adgang på offentlig plass? Har ikke personen rett til en ny sjanse etter å ha tatt sin straff?

Er det stuerent å sette andre grenser for folk med ekstreme meninger men ikke bryter loven?

Ordfører i Fr.stad kaller dem brunskjorter (Nazister) og søppel. Er det er greit språk fra en embetsmann? SV politiker i Stv har anmeldt dem, men adv. Elden kan ikke se de har gjort noe kriminelt.

Poenget mitt er ikke å gi en sympatierklæring men peke på urett som gjøres basert på meninger.

Det er helt tullete at vi har noe som helst forlengelse av politiet funksjon som skal utføres av sivile. Det er et knefall for samfunnsmodellen.

Det jeg angriper her er den åpenbare dobbeltmoralen ved å ville levere den samme "tjenesten" på et ideologisk grunnlag, men differensieres pga meninger og ikke faktiske handlinger.

Å ha meninger er lovlig i dette landet. T.o.m kontroversielle meninger.

Skal det være noe som helst rettferdig behandling i denne saken så må politiet invitere OS og de nyannonserte Allahs Soldater (AS) til disse møtene som NR får ta del i, og gi dem den samme respekt og anledning til å gi sitt bidrag til samfunnet, ELLERS så må politiet bryte all kontakt med NR og forby all innblanding i opprettelse av ro og orden.

Avsnittet over er en spissformulering da det ser ut til å behøves for å få folk til å åpne øynene for dobbeltmoral og stigma som preger denne saken.

Jeg mener at i Mai 1990 tok både styresmakten og ordensmakten en idiotisk avgjørelse, og det var å slippe en sivil ideologisk organisasjon inn i er sphere de slett ikke hører hjemme.

Samarbeidet med NR må termineres, for nå ser vi konsekvensene som er et dilemma som hele nasjonen nå åpenbart prøver å løse med de samme infantile metodene og meningene som de de vil ha fjernet er beskyldt for å ha.

Samarbeidet mellom politi og NR tvinger nå rettsstaten inn i en juridisk hodepine av dimensjoner.

Høyre-ekstreme er definert slik i store trekk:

Irrasjonelt hat til "andre" pga tro eller meninger

Tro på at de er bedre enn andre.

"Andre" skal fjernes eller fratas rettigheter de selv har.

her er inntrykket jeg får av motstanderne av OS:

Irrasjonelt hat pga deres meninger, ikke deres handlinger.

Tror de er bedre enn andre.

De skal fjernes eller fratas de rettigheter man selv ser som naturlige.

Vi kan ikke ha et samfunn som i teori hyller retten til å ha meninger, MEN bare hvis de passer A4 formatet.

Jeg har lest flere av dine gode blogger Mina, men her bommer du på fundamentale demokratiske verdier.

Susanne C

26.02.2016 kl.04:21

Mina Bai:

Store forskjellen på vestens forbrytelser og Islams forbrytelser er at vi har vett og mot til å kritisere det.

Hva med Øst Pakistan 1971?

Slavehandelen over Sahara og Rødehavet?

Folkemordet på Armenerne?

Og nedslakting av Hinduer i India?

Så var det selvsagt den muslimske SS divisjonen.

Tror du det muslimske riket sprette seg fordi man banket pent på byporten og spurte om de hadde lyst til å bli muslimer?

Men jeg synes alltid det er interessant at man trekker opp holocaust når så mange muslimer benekter det, nekter å lære om det (Gud forby om man skal se Jøder som mennesker med livets rett) Eller hyler at alle jøder skal utslettes.

Hadde en taxi sjåfør sist vår som forklarte meg at det var trist Hitler ikke fikk fullført jobben. Og det kom helt uoppfordret.

Så det er usmakelig å hale frem Holocaust når man tilhører en gruppe som het og intens ønsker at verden skal være Judenfrei.

Dego

26.02.2016 kl.07:17

Du er et godt eksempel på hvor jævlig tett k huet relgiøse folk er uansett hvem religion... Går ikke ha debatt med noen som tror det eventyret du blir trøkka i tryne er vært mere en menneske

bente

26.02.2016 kl.07:30

Jeg håper PST holder øye med deg.

Du har ekstreme meninger, og lyver så det renner av deg..

..slik som muslimer flest.

Anders

26.02.2016 kl.08:17

Hei Mina Bai.

Jeg har alltid trodd at flyktninger fra Iran var mindre religiøse og mindre hårsåre på profetens vegne, da de har følt islams jævelskap på kroppen. Her blir dette grundig motbevist. Finnes det ETT land med muslimsk majoritet det er godt å leve i? Dvs demokrati, ytringsfrihet, mennekerettigheter? I så fall hvilke(t)? Hvis ikke, er ikke det litt påfallende?

Her er en liste over land.

https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_world#Religion_and_state

Her i landet har det vært massemønstring av muslimer (ihvertfall) tre ganger: For å protestere mot en bok (1988), noen tegninger (2006), og en film (2011).

Ingen massemønstring etter 11. sept 2011, Bali (2002), London (2005), Paris (2013 og 2015) eller etter uttallige andre terrorangrep begått av muslimer.

Pussig dette.

Ytringsfrihet er altså verre enn terrorangrep, noen annen måte kan ikke dette forstås på.

BareLurer

26.02.2016 kl.08:48

Hmmm. Jeg tror du har misforstått meg, Mina. Mitt poeng er at Odins soldater PER NÅ faktisk ikke har gjort eller sagt noe over streken. De oppfører seg som vanlige natteravner - så får vi se hvor lenge de greier å holde fasaden. Med en viss kunnskap om ledelsen der (bla. Alte) så tviler jeg sterkt på at de greier å fremstå så prektige så veldig mye lenger. Statistikken er ikke på Altes side. Men folk må få lov til å tråkke over streken før vi dømmer dem.

Hva angår moralpoliti, så er det vel neppe et bevis på at det ikke fins fordi du ikke har opplevd det, så lenge det fins andre som har blitt utsatt for det? Syns du ikke det er alvorlig?

Selv om jeg ikke forstår og aldri vil forstå verken en kristens syn på Jesus eller ditt syn på Muhammed, så respekterer jeg religiøsitet. Det jeg ikke kan respektere er mørkemannsteologi. Det er vel og bra at du anser Muhammed som et forbilde (jeg er dog uenig at han er noe godt forbilde), men det er ikke der hovedproblemet med islam ligger. Religion som en personlig rettesnor for hvordan man skal leve et godt og moralsk liv har jeg ingen problemer med å respektere. Mekka-Muhammed gjorde i og for seg mye bra, og det er ingen problemer med å leve etter islams fem søyler. Problemet blir synlig med en gang man dukker ned i materien og finner den dogmatiske lovreligionen islam, med sharia og hudud som virkelig aspektene som gjør at folk blir skeptiske til islam. Så vidt jeg vet er du ikke tilhenger av dette, og det er derfor jeg anser deg som en viktig stemme blant muslimer i Norge og verden - vi trenger flere av dere, for å demme opp for mørkemannsteologien som flommer ut av madrasaene og lovskolene, og legger fundamentet for den ene ekstremistgruppen etter den andre; Taliban, Al-Qaida, ISIL... og regimer som Iran og Saudi-Arabia (selv om disse er rivaler pga. shia/sunni-skismaet, så anser jeg dem som like ille - drap på homofile er drap på homofile, uansett) og grupper som Brorskapet. Disse Allaah-soldatene er svorne tilhengere av dette, og derfor mener jeg de er et langt større problem - fordi de er en trussel både for muslimer (kanskje mest dem) og ikke-muslimer, både på kort og lang sikt.

Odin

26.02.2016 kl.09:44

Bare ett spørsmål til deg Mina, ønsker du inføring av sharia eller sunni i Norge? Ønsker du at Norge skal være ett kristent demokrati, eller en muslimsk stat? Jeg har ikke noe imot muslimer, hva mennesker velger å tro på er ikke min sak.. Men de skal ALDRI prøve å tvinge andre til å tro det samme som seg selv. Mvh

Alexander Vatneeidet

26.02.2016 kl.09:53

Dette er vel rasistisk og tolereres vel ikke i nettaviser, men den dagen jeg ser et IS symbol i min by; går symbol-bæreren rett i bakken. Enkelt og veldig greit, dag eller natt.

Johnny

26.02.2016 kl.10:12

Pedo-Muhammed!

Mina Bai, du er jo faen meg helt blåst. Om du tror OS er like ille som IS.. Ja da trenger du en realitycheck.

Elizabeth.

26.02.2016 kl.10:25

Jeg må bare svare til det du skreiv her ---> (Takk for kommentar. Vi hadde Mohammad da vesten bombet Hiroshima og da dere drepte 6 millioner jøder i Europa i annen verdenskrig og da dere begynte å gasse hverandre i første verdenskrig. Vi hadde Mohammad da Italia gikk i Libya og Egypt, da Frankrike gikk inn i Tunisia og Algerie og drepte sivile. Tenk på det neste gang du gnåler om Mohammad dit og dat.).

jødene har all makt i det Anglozionistiske Imperiet Norge er en okkupert slavestat i. Deres HoloCa$h-mafia har fått FN til å vedta 27. januar som feiredato for deres internasjonale pengeutpressing og hersketeknikk som kalles HoloCa$h. Altså løgnen om de 6 millioner jøder som aldri ble utslettet og hvis etterfølgere gliser hele veien til banken spredd over hele kloden med tyngdepunkter i Jew York, andre storbyer og Israel.

Vil du minnes den 2. Verdenskrigs virkelige Holocaust er 13-15. februar de rette dagene.

Vitnet er landets nye satsing på nettavis basert på borgerjournalistikk. I dag, 15. februar 2014 har de en flott artikkel til minne om anglozionistenes Holocaust på den tyske sivilbefolkningen som toppet seg i brannbombingen av sivile flyktninger i Dresden. En by uten militær betydning,

overfylt av flyktninger i hele byen fordi ingen trodde den ville bli bombet siden krigen var tapt og det ikke fantes militære installasjoner der. Tyskerne regnet feil. Basert på jøden Lindemann sin plan om slakting av tyske sivile ved teppebombing av tyske byer og jødene Kaufmann, Nizer og Morgenthau sine planer for utryddelse av det tyske folk ble befolkningen og flyktningene i Dresden slaktet i verdens største enkeltstående Holocaust.

Udåden kan stå som eksempel på et moderne høydepunkt i anglozionistens korstog på vegne av jødedommen i Europa. Joda, for anglozionistens øverstkommanderende Eisenhower, av jødisk ætt, var det et jødekristent korstog de førte. Det var også tittelen på boken hans om erobringskrigen mot Europa og Folkemordet på den tyske befolkning: "Crusade in Europe" - "Korstog i Europa". Enhver som etter dette kaller seg en kristen er en forræder mot de europeiske folk

Jødiske grupper i Tyskland raser etter at en tysk domstol bestemte at det ikke kan anses som rasisme å kalle folkemordet på tyskerne i Dresden i 1945 for et holocaust.

I Tyskland er det ekstremt lite som skal til før man blir dømt for "kriminelle tanker", det holder f.eks. at man sier noe positivt om Hitler eller er skeptisk til at 6 mill. jøder døde i tyske arbeidsleire. Jødene mente at dette ikke var nok, og at de skulle ha enerett til ordet "holocaust", et ord som skulle brukes utelukkende for å beskrive jødisk lidelse, hvor fantasifull den enn måtte være.

Dersom jødene er så uskyldige og fromme som de selv skal ha det til, hvorfor blir de da rasende når noen minnes andre som har lidd? Får de ikke allerede langt mer oppmerksomhet enn de 40 millioner hvite som døde under jøde-kommunismen og de 7 millioner tyske sivile og krigsfanger som ble drept fra 1945 og utover?

Tror kanskje du skal lese deg litt opp,å få med deg hele historien fra 2 verdens krig før du sprer sånt jøde propaganda. Jødene var langt i fra uskyldige, verken da eller nå. Mina Bai.

Simen

26.02.2016 kl.10:28

At folk engang gidder å diskutere og bruke tiden sin på dette er jo like latterlig, som begge disse gruppene...

Elizabeth.

26.02.2016 kl.10:42

At folk som deg Simen ikke bryr seg, er jo også like latterlig. Tingen er, vist vi slutter og bry oss, så er det snart ikke noe Norge lenger. Vi må kjempe for det Norske folk, vist ikke er vi en minoritet i løpet av 2040. Er det det du virkelig ønsker? Nytter ikke og sitte og være naiv nå og sitte og syte når tiden har rent ut.

Er på tide folk snakker!

Walker

26.02.2016 kl.11:04

Alexander Vatneeidet : Enig.

Om de får lov til å gå i fred med det symbolet uten at det blir følger så er det helt utrolig

Simen

26.02.2016 kl.11:19

Elisabeth!

Skal ikke legge meg oppi hva du bedriver tiden din med, så for all del om du har lyst, fortsett med dette. Hadde vært interessant å snakke med deg om 50 år og se hva du har fått ut av det.. Jeg tipper...ingenting!! Eller jo forresten, en ting har du fått til. Kastet bort tid av livet ditt.. Har ikke tenkt til å sitte å være naiv og syte. Jeg har tenkt til å bruke tiden min til noe litt mer fornuftig og kose meg med det korte livet jeg har blitt tildelt. Så får vi se hvem som kommer best ut av den situasjonen. Lykke til med a debattere deg ihjel. Newsflash: Folk har snakket i årevis..

Fred ut!

Sofisoftis

26.02.2016 kl.11:44

Første og siste gang jeg leser din blogg. Virkelig skremmende å lese dine kommentarer. At du er et voksent menneske er det nesten så jeg har vansker med å tro på..

Danny

26.02.2016 kl.12:59

Hvis man anser en pedofil massedrapsman som det perfekte mennesket som noensinne har levd (Muhammed) mannen som voldtok, drepte og spredte sitt riket med tvang og vold, så skal man kanskje være forsiktig å prate om ekstremisme og hvem som er ekstremister her?

kritisken

26.02.2016 kl.15:25

Lurer på: Hvis vesten er så dårlig for Dere, hvorfor i all verden flytter så mange hit? Liker Dere ikke styresettet hjemme, eller er det naboen? bare lurer.

BareLurer

26.02.2016 kl.19:06

Til dere som anklager Mina for å være ekstremist: det er hun IKKE.

morten

27.02.2016 kl.00:38

om mitt inntrykk av OS og PU:

OS sier de skal stå opp for norsk lov

PU snakker om det gode vs onde + at de har dette religiøse aspektet

1 poeng til OS 0 poeng til PU

OS ikler seg stygge svarte gensere, lite tillitsskapende engelsk kallenavn, drar rundt med stygge hunder med stor tanngard. 0 poeng til OS

PU har Allah i navnet + har visstnok noe IS-symbol på ryggen

0 poeng til PU

- - - - -

I debatten rundt OS, Natteravnene og PU snakker folk forbi hverandre. Jeg ser den samme moralske panikken her som da en gammel mann sa at vi også skulle vise respekt ovenfor de mennesker som i en helt annen del av verden hadde vært lovlig gift -selv om alder tilsa at ekteskapet ikke lenger kunne være gydlig i Norge.

Det viktige med OS-saken er: Det er ikke bare politiet som skaper trygghet i gatene. Det er i stor grad alle de voksne mennesker som bryr seg, sier i fra om noen er ekkel med andre, hjelper gamle damer over gaten, gir førstehjelp, tilkaller politiet om de ser alvorlige ting og ellers viser empati med folk de ikke har sett før. Uten de ansvarlige voksenpersonene klarer ikke politiet å gjøre en god jobb heller.

Men:

Både OS og PU mangler en tillitsskapende og respektabel framtoning. De er ikke der for å skape trygg og god stemning, men for å speide etter noe å evt. ta noen for. De framstår som en gjeng frustrerte og kanskje misforståtte menn.

De burde skjønne selv at politiet og andre kom til å reagere negativt på måten de grupperer seg på og fremstår som de gjør. Er de virkelig ikke smartere enn det?

Skriv en ny kommentar

hits