Europa på ville veier

Jeg er født og oppvokst i Iran, men Europa er blitt mitt hjem. Et angrep på Europa er som et angrep på meg. Men noen ganger lurer jeg på om Europa er blitt et naivt barn som løper etter den første som tilbyr billig godteri. Jeg snakker om historien bak hvordan Brussel er blitt havn for radikal islam.

Historien går tilbake til et samarbeid mellom Belgia og Saudi i sekstiårene. På jakt etter billig olje gir kongen Baudouin av Belgia daværende kong Faisal av Saudi løfte om å bygge en moské i Brussel. Moskeen skulle hente sine lærde fra de strengreligiøse Gulfstatene. På samme tid oppmuntret belgiske myndigheter tyrkiske og marokkanske arbeidere til å komme til Belgia, som hadde behov for billig arbeidskraft. I moskeen skulle de få dyrke sin religion.

 

En orientalsk paviljong i Parc du Cinquantenaire, Brussel, bygget i 1879, blir valgt ut til prosjektet. Paviljongen blir renovert og innredet av saudierne og åpnes i 1978 som Den store moskeen i Brussel og The Islamic and Cultural Centre of Belgium.

Det viser seg etter hvert at moskeen er et senter for en svær intolerant tolkning av islam (salafisme). De nye immigrantene som var vant til tolerante tolkninger av islam, blir etterhvert radikalisert og islamisert. Ifølge George Dallemagne, medlem av Belgias parlament, motarbeider imamene gjennom deres innflytelse integrasjon av immigranter i det belgiske samfunnet, immigranter som i utgangspunktet ville integrere seg. Saudiske myndigheter snakker med to tunger. På den ene siden ville de ha samarbeid med Vesten, på den andre siden vil de sabotere det europeiske samfunnet.

En lignende historie finner vi i nyere tid, da den iranske presidenten Rouhani besøkte Italia. Italienske myndigheter dekket til «nakne» statuer ved de berømte Kapitolmuseene. Statuene skulle ikke støte den religiøse presidenten og dermed påvirke Italias forhold til Iran. Italienske forretningsmenn skulle under ingen omstendigheter gå glipp av mulighetene til å investere i Iran. Samtidig er Iran, i likhet med Saudi-Arabia, en fiende av Vesten og fødested for politisk islam. Det var under den islamske revolusjonen i 1979 at politisk islam ble født i regionen.

Ved å gjøre kompromisser med despotiske stater for penger og billig olje, risikerer Europa ikke bare å tape liv, men også å tape penger i det lange løp. Skadene er større enn gevinsten. Vi risikerer også å tape de ideer Europa bygger på. Europa er kontinentet for personlig frihet, ytringsfrihet og demokrati. Hvis vi fortsetter på denne måten, kommer vi til å miste Europa slik vi kjenner det.

132 kommentarer

Kristian

24.03.2016 kl.13:17

Slik går det når man selger sin sjel til djevelen.Moskebyggingen har forsatt med øket fart, i 2003 når Erna var statsråd ville hun innføre sharia.Lurer på hva hun mener om saken nå...

Og noen tror visst at terroren som nå skyller over europa er noe noen villfarne sjeler har funnet på selv.

Ingen må tvile på at dette kommer fra noen mye høyere oppe.Men det er alltid fotsoldatene som tar støyten.

Are Johnsen

24.03.2016 kl.13:27

Så det er vestens kapitalisme som er problemet? Neppe, det er for mange land som Iran, Syria, Saudi Arabia som har et syn på menneske verd og religion som er helt på jordet.

Like barn leker best er det et ordtak som heter. Muslimer må nektes adgang til Europa. Det holder ikke at det er et antall som er 'normale " når det er så mange som er idioter.

Sorry, men du har helt rett.

Likestilling, homofili, ytringsfrihet har vært på tilbakegang som følge av muslimene. Og værre blir det hvis vi ikke Europa setter en stopper for denne innvandringen.

Mina Bai

24.03.2016 kl.14:04

Are Johnsen: La meg være klar, jeg vil ikke at Europa skal bli som Iran eller Saudi. Det er motoren bak min engasjement kjære deg.

Svein Larsen

24.03.2016 kl.13:29

Veldig bra skrevet. Ikke nødvendig å si mer enn det.

Mina Bai

24.03.2016 kl.14:03

Svein Larsen: Tusen takk.

svein andersen

24.03.2016 kl.13:32

Islam terror og kampen om europeisk og verdensherredømme er resultatet av vestens godhetstyranniet. Vi stiller INGEN krav til alle muslimer i vesten. De lager parallellsamfunn og vil ikke integrere seg. Vesten har allerede forandret seg mye og resten kommer etterhvert som terroren brer seg og maktsentra forflytter seg. Vesten må stå fram og opp og forsvare vår sivilisasjon - vårt sekulære demokrati.

Mina Bai

24.03.2016 kl.14:02

svein andersen: Parallelsamfunn og Ikke-krav er IKKE bra.

Harald Søvdsnes

24.03.2016 kl.13:43

Godt skrevet artikkel, den er i tråd med det som den italienske Oriana Fallaci skrev om muhammedisme i forrige årtusen. en utrolig Dame, lik artikkelforfatteren, og i ettertid viser det seg at hun hadde utrolig rett i sine nedtegnelser om muhammedisme.

Artikkelen skrevet av Mina Bai er som hugget ut av Orina, og begge Damene har fullstendig rett i sine uttalelser.

Utrolig godt skrevet artikkel

Mina Bai

24.03.2016 kl.14:02

Harald Søvdsnes: Takk. Jeg husker Oriana Fallaci hadde et intervju med Khomeini og hun var den eneste journalisten som nektet å dekke hode sitt og det gjorde Khomeini så sint:-)

S. Haugen

24.03.2016 kl.13:47

Jeg håper det. Jeg håper islam vinner, slik at kvinner igjen får sin plass i samfunnet. Noe har islam som jeg gjerne vil ha, full kontroll over det svake kjønn!

Mina Bai

24.03.2016 kl.14:00

S. Haugen: Nå må du gå ut og ta deg et banan kjære deg. Kvinner er ikke så verst de.

Dragemor

24.03.2016 kl.13:48

En veldig god beskrivelse av dagens situasjon, og hvor vi kan risikere å havne i framtiden. At moskeene er utklekningsanstalter for radikalisering innenfor de muslimske samfunnene våre er vel hevet over tvil, selv om norske moskeer ikke er blitt avkledd på samme måte som de danske (enda).

Håpet er at også norske muslimer nå ser at de sager over den grenen de selv sitter på, og at fortsatt segregering bare skaper vondt blod. Derfor håper jeg at kloke og skriveføre muslimer som du selv, kan bidra til å snu trenden. Ingen av oss er tjent med svenske eller belgiske tilstander.

Mina Bai

24.03.2016 kl.13:59

Dragemor: Takk skal du ha. Og ja, jeg er enig, ingen er tjent med slike tilstander.

Linda

24.03.2016 kl.13:52

Jeg vil beklage til deg Mina Bai, for det jeg skrev her om dagen. Jeg var sint og snakket uten å tenke.

Jeg synes du fremstår veldig klok i dette innlegget. Håper du kan tilgi meg at jeg skrev så mye stygt. Jeg angrer.

Vi vil begge bevare våre verdier, og i et slikt samfunn må det være rom for også moderate muslimer.

Jeg misliker ikke muslimer, har hatt to nære venner som er muslimer i oppveksten. De kunne aldri funnet på noe vondt, aldri.

Takk for et flott innlegg.

Mina Bai

24.03.2016 kl.13:58

Linda: Det går bra kjære deg. :) Tusen takk. Var litt sint selv, beklager. Jeg vet at vi begge prøver vårt beste for at Europa forblir slik den er.

Larsa

24.03.2016 kl.13:53

Europa ser snart ikke skogen for bare moskeer.

Hele belgia er snart et belgistan:der islam er regjeringen,sannheten og lyset for krakilske muslimer,som nå ser på belgia som deres.

Men verre skal det bli: for et naivt europa,der vår egen statsminister er like trill rund som en klinkekule, når det gjelder å innse at islam i europa er livsfarlig !

Nå har Tyrkia presset et desperat europa til å gå med på en flyktninge avtale,der tyrkia får bytte asylanter og flyktninger med eu,samtidig som de får milliarder i kompensasjon,og får en lovnad om å bli eu medlem !

Tyrkia er et muslimsk land,der 99% er muslimer.

Dette betyr at 75 millioner muslimer fra tyrkia snart kan reise så mye de vil i europa,søke jobber som billig arbeidskraft,og dermed ødelegge arbeidsmarkedet i europa fullstendig.

Det er allerede 26 millioner arbeidsledige i europa,og med en strøm av arbeidsledige billige tyrkere inn i schengen land,så vil tragedien for europa være et faktum:og vi kan alle bare melde oss sammen med tyrkerne på Nav !

Regjeringen med Frp i spissen, prøver desperat å kompensere for at milliarder renner ut av statskassa til asylanter og flyktninger,ved å øke skattene, og tvinge nordmenn til å jobbe mer,og kontrollere dem i hjel på alt de foretar seg som har med penger og sykdom å gjøre.

Velferdstaten er allerede i ferd med å knuses pga masseinnvandring- med tyrkia inn i eu,så vil våre barn og barnebarn bli dømt til å leve av restene som måtte være av Nav i fremtiden.

Redde seg den som kan,men hva skal man gjøre, når Nav snart kaster livbøyen: som vi trodde var vår sikre velferd hele livet ?

Mina Bai

24.03.2016 kl.13:56

Larsa: Jeg er helt imot at Tyrkia skal bli en del av EU- Det blir en katastrofe ja.

John

24.03.2016 kl.13:58

Dette var et sabla godt innlegg, Mina! Takk for riktig fokus i en tid med apologetisme.

hehe

24.03.2016 kl.13:59

Det dummeste av det dummeste de sterke muslimske kreftene har gjort er å være naive og undervurdere den hvite europeiske manns raseri og evne til å lage blodbad. På knappe hundre år har vi fyrt opp to verdenskriger og ett stort og ett lite fokemord (Kosovo) - og vi går sannelig ikke av veien for å fyre opp et folkemord til når vi føler våre samfunn går i oppløsning. Når raseriet slår inn vil IS´herjinger fremstå som en romantisk piknikk en solfylt sommerdag i forhold til det horrible blodbadet vi skal fyre opp. Dette kan vi, det ligger i vår natur. Hadde jeg vært europeisk muslim hadde jeg flyttet fortest mulig.

Lucifer Morningstar

24.03.2016 kl.14:01

Papirløse muslimer samt alle straffedømte må deporteres tilbake til midtøsten

Kritisk

24.03.2016 kl.14:07

Interessant kronikk. Minner om historien om Troja og den trojanske hest.

Kan ikke bruke fult navn

24.03.2016 kl.14:09

Europa er allerede tapt til muslimene. Det gjelder å redde det som reddes kan. Muslim"flyktningene" skal snus på grensen, og de som er her, skal ut.

Det er nok nå. Slutt på å fø på uintegrerbare muslim"flyktninger". Dere har forspilt deres sjanse gjennom 50 år, selv om dere alle har vært her ulovlig. Dere har ikke vært smarte og gått stille i dørene, slik eks Buddhistene har gjort. Hvem hater vel Buddhistene?

Det vi nå har sett av muslimterror, er kun begynnelsen. De som stoler på vårt "kompetente" PST, er på ville veier. De finner ikke sand i Sahara.

Nok er nok!!!

Robert Moseby

24.03.2016 kl.14:12

BRA!

Runar Hanssen

24.03.2016 kl.14:13

Godt skrevet. :) Hadde bare Europas politikere skjønt dette..

Jeg tror 2016 blir et år for historiebøkene. På tide å tenke seg godt om.

Arne Hansen

24.03.2016 kl.14:14

Winston Churchill

"How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries!

Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia

in a dog, there is this fearful fatalistic apathy.

The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly

systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity

of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live.

A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement;

the next of its dignity and sanctity.

The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some

man as his absolute property either as a child, a wife, or a concubine,

must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased

to be a great power among men.

Individual Moslems may show splendid qualities, but the influence of

the religion paralyses the social development of those who follow it.

No stronger retrograde force exists in the world.

Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith.

It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at

every step; and were it not that Christianity is sheltered in the

strong arms of science, the science against which it had vainly

struggled, the civilization of modern

Europe might fall, as fell the civilization of ancient Rome."

Sir Winston Churchill (The River War, first edition, Vol. II, pages 248-50

(London: Longmans, Green & Co., 1899).

Aida

24.03.2016 kl.14:25

Er helt enig med alle kommentarene muslime kommer til å overta visst ikke de stoppes

snillisme ja ..

Billig arbeidskraft folk som ikke får jobb hva søren er det denne sovende regjering er med på

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:47

Aida: Referansen til billig arbeidskraft går til 60 og 70 årene. Ikke til flyktningene som kommer nå. De er en del av en FN avtale om internasjonal samarbeid.

Per-Ove

24.03.2016 kl.14:27

Jeg må nesten stille et spørsmål.

Er den europeiske befolkningen utsatt for et alvorlig overgrep av en slik dimensjon at vi ikke fatter det selv? Hvem er i sa fall overgriperen?

Er vi så ufattelige naive at vi ikke forstår, eller vil forstå hva som egentlig foregår?

Er overgrepet av en slik karakter at vi kan melde det til menneskerettsdomstolen?

Er det islam eller er det en blanding av islam og våre egne statsledere som gjør oss til offer i en gigantisk kulturrevolusjon?

Per-Ove

24.03.2016 kl.14:29

Jeg må nesten stille noen spørsmål.

Er den europeiske befolkningen utsatt for et alvorlig overgrep av en slik dimensjon at vi ikke fatter det selv? Hvem er i sa fall overgriperen?

Er vi så ufattelige naive at vi ikke forstår, eller vil forstå hva som egentlig foregår?

Er overgrepet av en slik karakter at vi kan melde det til menneskerettsdomstolen?

Er det islam eller er det en blanding av islam og våre egne statsledere som gjør oss til offer i en gigantisk kulturrevolusjon?

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:42

Per: Politikere har vært med et internasjonalt samarbeid som ikke har vært fruktbar. Jeg vet ikke om de lukker øyne på de negative sidene av samarbeidet på grunn av penger? (for Europa er også blitt fattigere og trenger penger) eller om at de er naive.

Martin Karlsen

24.03.2016 kl.14:35

Vi har mistet Europa slik vi kjenner det! Folk har mistet både sin bevegelsesfrihet og sin ytringsfrihet, folk lever i frykt, kvinner har mistet rettigheter som man har arbeidet for et halvt århundre, homofile må leve i stadig større frykt for angrep, folk som rømte fra islamisme ser den vokse frem igjen i sine lokalsamfunn. Sharia-soner blir stadig mer utbredt. Vi har mistet Europa slik vi kjenner det!

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:39

Martin Karlsen: Jeg ser alle disse problemene men jeg er ikke enig at Europa er tapt. I Norge har vi vært på vakt, vi har ikke tillatt Sharia domstoler. jeg er enig at utviklingen er negativ og bør stoppes :(

Knut Elvsaas

24.03.2016 kl.14:36

Europa er nok desverre allerede fortapt, ikke nødvendigvis i dag, men en gang i fremtiden, og utviklingen er uungåelig.

Det er millioner av muslimer i Europa allerede, og de føder langt flere barn enn etniske europeere, som jevnt over har en negativ befolkningsutvikling. Når det i tillegg er, og vil komme en stadig påfylling av muslimer fra MØ, er Europas skjebne beseglet.

Om 100 eller 300 år vil det være et flertall av muslimer i Europa, og de vil være de som bestemmer.

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:36

Knut Elvsaas: Europa er ikke allerede tapt. . Av 11 millioner innbyggere i Belgia er 660,000 av tyrkisk og marokkansk opphav. Vi trenger ikke å overdrive, men vi må være på vakt ja.

Baron Erik Ribsskog

24.03.2016 kl.14:41

Vigrid de sier at jødene/sionistene kontrollerer verden, og det sier vel også de tradisjonelle muslimene.

Og da kan man nok si, at vigrid f.eks. er tradisjonelle norrøne folk, eller norske folk.

Og han Hr. Butt, han er en tradisjonell pakistaner da, eller muslim da.

Så hverken vigrid eller de tradisjonelle muslimene, er sionister, en del av den jødiske verdenskonspirasjonen, vil jeg si.

Så derfor har disse, vigrid og de tradisjonelle muslimene, så mye til felles i synet på verden, vil jeg si.

Så det er liksom den store Nato/FN/sionist/jødiske verdenskonspirasjons-blokken, mot små land da, som Nord-Korea, Iran og til en viss grad Norge vel, og f.eks. Island, eller f.eks. Færøyene, som har sin egen kultur da.

(Ikke amerikansk McDonalds-kultur).

For Norge er jo fortsatt utenfor EU, så jeg vil si at Norge er i en særstilling, hvis de norske folka, som ikke er sionister etc., kan klare å få kontroll på landet.

For, dette med sionismen/den jødiske verdenskonspirasjonen, man vet hva det går på.

Det er at jødene er Guds utvalgte folk.

Og da, så ser de ned på de andre folkeslagene.

Som de norrøne, som de tuller skikkelig med, vil jeg si.

(Mulig fordi norrøne folk har Hams forbannelse, eller noe).

Så tuller de med nordiske folk, og bruker de som slaver i butikker osv., som jeg var, i Oslo.

Så Nato er New World Orders arm da, som sikrer at andre folkeslag, blir sionistenes slaver da, må man vel si.

Samtidig som at sionistene visstnok skal kontrollere etterettning og media osv.

Mer da.

Jo, også det Illuminati-greiene, det er vel kanskje et sionist-plott det og.

Som vel også kommunismen er.

Så det er sånn, vil jeg si, at Norge er omringet, og blir angrepet, av kommunismen, Illuminati, diverse mafiaer, feminismen (som vel også er et plott).

Så her vil jeg ta med et varsko.

Så er det altså et skille her da, for også noen, gjerne vestlige muslimer, er også med på dette sionist-opplegget, virker det som.

Med hemmelige mafiaer og illuminati osv.

Som tuller med norske folk da, i Norge.

Dette er vel f.eks. ofte albanere eller tyrkere da.

De som er fra land som har et godt forhold til USA vel gjerne.

Så det er sånn verden begynner å virke for meg, etter at jeg så det krigsmonumentet utenfor the Cunard Building, ifjor.

At vi har en stor New World Order-blokk, som tar opp i seg fler og fler små land.

Men hva som foregår i Russland, det vet jeg ikke helt egentlig.

Men det er mulig det er noe russisk mafia, som har kontrollen der.

Og hvor de står iforhold til New World Order osv., det vet jeg ikke.

Men de er nok ikke mors beste barn, de heller akkurat, og de tror jeg også finnes i Norge.

Så jeg tror norske folk, bør våkne opp litt, for det er en hemmelig krig, mot norske folk, i en underverden.

Hvor folk blir tulla med, når de mister kontrollen, av disse religiøse og andre nettverkene da.

Så Norden, Norge og protestantismen, er under press, vil jeg tro.

De er kanskje fra den siste stammen som dro nordover, stammen som Jesus var fra, leste jeg på Nyhetsspeilet og andre steder, fra en som het Johanssen der osv.

Så om de som er fra samme stammen som Jesus.

De, har ikke helt lyst blondt hår, men litt mørkere blondt hår, som askeblondt osv.

Og da skal jødene tulle med dem, som var i stammen til Jesus.

(Norge blir kalt grals-landet, har jeg lest, og den hellige gral, er Jesu blod, dvs. etterkommerne hans.

Se filmen Jesus siste fristelse osv., Jesus dør ikke på korset, men får barn osv., med Maria Magdalena, eller noen).

Og disse måtte dra nordover, har jeg lest et sted.

Så jødene/khazarene, de fulgte kanskje etter nordover.

Og hadde slag/konfrontasjoner, mot vikingene, ved Kiev, har jeg lest, før år 1000 en gang vel.

For stammen til Jesus, hadde kanskje Hams forbannelse.

Så de var slaver og sånn da, antagelig.

Og kanskje jødene ble så sure på Jesus, at de har forfulgt etterkommerne hans, de med mørkt blondt hår, og derfor har laget plott, som går på å tulle med valutamarkeder og globalisering osv., for jødene var jo de eneste, ifølge bibelen, som kunne kreve renter for lån.

Kristne kunne ikke det.

(Var dette et plott?)

Så jødene har mye penger, fremdeles, og kan manipulere Islands øknonomi, f.eks., med letthet, og starte en finanskrise der, f.eks.

Sånne ting.

Bare for å komme til de som de hater, Hams og Jesus sin stamme, som de ser på som slaver.

Noe sånt.

Sånn tror jeg det er, det som ligger bak alt de andre rare som foregår.

Noe sånt.

Så sånn er muligens dette.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:22

Baron Erik Ribsskog: Dette er så tullete og ute på vida at jeg blir målløs. Konspirasjonsteorier som dette har INGEN plass i en intelligent samtale å gjøre. Beklager. Dette er far out og forkastelig! Sånne holdninger som dine ga oss andre verdens krig og 6 millioner jødeliv på samvittigheten. La oss ikke glemme. Muslimer også er mennesker, og selv om det finnes dårlige epler bl. dem betyr dette ikke at de har en verdensovertagelse på hjernen. Skjerp deg.

Stein

24.03.2016 kl.14:41

Om ikke politikerne tar grep og slutter å tillpasse Europa til Islam kommer det til å gi grunnlag for at en ny Hitler kommer til makta.

Det murrer nede i Europa og kommer til å ende i en katastrofe om ikke politikerene snart skjønner at Islam er en farlig ideologi som må bekjempes med alle midler.

Ivar

24.03.2016 kl.14:46

Muslimene er i vårt land. Det er et ufravikelig faktum! Men det som må gjøres er at all forkynnelse skal skje på norsk, og at imamene må ha en form for norsk autorisasjon eller utdannelse. Moskeene spiller en stor rolle i jihadistproblemet. Det er så forstemmende at IRN løper bakpå og bare hvisker. De burde ha vært mye mer tydelige enn de er..... Europa er i ferd med å bli lei av islam og muslimer, og det er dessverre muslimenes problem. Framtiden blir ikke lys!

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:17

Ivar: Jeg er ikke uenig i det du sier. Og jeg er enig at IRN er tåkete og uklar, og at Islam er religion of Peace funker ikke.

Karl Petter Hermansen

24.03.2016 kl.14:49

Vi må forsvare vårt Europa og kreve av innvandrere at da er aksepterer dets verdier som de bærende og overordnede. som du sier

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:15

Karl Petter Hermansen: Europeiske verdier er viktige, ja.

Karin

24.03.2016 kl.14:57

EU solgte Europa til Araberstatene etter oljekrisa på 70-tallet

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:14

Karin: Om du har mer info og link om dette, er jeg veldig interessert å lese om det. Takk.

Ottar

24.03.2016 kl.14:57

Tiltredes.

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:13

Ottar: Takk...

Christopher Walker

24.03.2016 kl.14:57

What the world needs now is love, sweet love

It's the only thing that there's just too little of

What the world needs now is love, sweet love

No, not just for some but for everyone

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:13

Christopher Walker: totally agree:-)

Hvavardetjegsa

24.03.2016 kl.14:58

Snart for sent? Det er for sent! Folk fortsetter å stemme på politikere fra venstresiden og sosialister. DE vil ikke ha noe annet enn nye velgere - muslimer- i bytte for velferdsgoder. De gamle tradisjonelle som stemmer på de av gammel vane, bryr de seg ikke om.

Det fargerike fellesskapet er blitt BLODrødt.

Det store skillet kom da det sosialistiske eksperimentet EU ble et faktum. Aldri har så mange blitt styrt av så mange ikke-folkevalgte "politikere".

Det er ikke nødvendig å si så mye mer om denne saken. Det er bare å krølle seg sammen og vente på neste smell, og håpe på det beste!!

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:13

Hvavardetjegsa: Ok, jeg er ikke så pessimistisk som deg kjære venn. Jeg er enig at vi må ta grep og konfrontere problemene. Det er en god del innvandrere som fungerer i samfunnet, de er rundt deg. De jobber, de betaler skatt osv....men enig at vi må ikke være naive lenger.

Kristian

24.03.2016 kl.14:58

Folk, helt vanlige mennesker rundt meg, som før var likegyldige/liberale begynner å bli ganske forbannet. Det syder under overflaten, folk er lei av å bli kalt rasister og brune bare fordi de ikke er medlemmer av "refugees welcome". Og når dette raseriet kommer ut blir det ikke bare desse vikingsoldatene som kommer ut i gatene. Europeiske/norske politikere har meget kort tid på seg til å ordne opp, ellers er jeg redd det ender ned forferdelse

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:10

Kristian: Jeg ser poenget ditt og er ikke uenig. Men husk at ISIS sitt mål også er å lage splitt i oss og dem. Dette i midlertid betyr ikke at jeg ikke ser problemene knyttet til innvandrering.

24.03.2016 kl.15:22

Mina :søk på nettet under Barcelona avtalen 1995

Øyvind

24.03.2016 kl.15:27

Godt skrevet, men jeg må ærlig innrømme at jeg er dypt bekymret for framtiden. I kjølvannet av terroraksjonen i Brussel, så ser jeg få lyspunkt, og jeg frykter at det bare vil bli verre med tiden. Jeg merker at bare i min omgangskrets og familie, at strikket overfor... (hva slags ord skal jeg bruke?) muslimer, er tynnslitt. Det er snakk om folk som tidligere har vært liberale multikulturister om du vil. Jeg observerer helt klare holdningsendringer. Jeg må ærlig innrømme, at jeg selv ikke tror på hashtags som "Jeg er Brussel/Charlie Hebdo", stille samlinger med blomster og sang. Det virker mer og mer som en fornektelse overfor problemene, der man stopper ved neste hakk, hvor man faktisk må erkjenner problemet, for å så gjøre noe med det. Spørsmålet blir da, hvor mange slike terroraksjoner tåler Europa før det virkelig smeller, og da snakker jeg ikke om noen tilfeldige voldepisoder på eget initiativ like etter en jihadistisk terroraksjon, men noe verre.

Jeg tror også at mange direkte er lei av at radikaliseringen blir beskrevet som et ansvar for Europa der vi har feilet på integreringen. Er enig i det du drar fram, men nå refererer jeg til andre debattanter. For meg virker det som et veldig selvsentrert årsaksforklaring. Har ikke inntrykket av at den selvkritikken som vesten har overfor seg selv, ikke er like framtredende blant muslimer som gruppe. Det er heldigvis godt å se unntak av muslimer som er villig til selvkritikk, og jeg tror for eksempel LIM-stiftelsen gjør STOR forskjell blant de det gjelder, og ikke bare repetisjon av retorikk som hører til en mindre og mindre forsamling.

Til slutt må jeg dra inn Islam... Hvor mange sekulære og liberale imamer er det egentlig? Blant muslimer er det sikkert en god del, da ikke så lyst som man håper (se Pew Research), men når vi snakker om de som skal stå opp for religion, altså imamer og lærde, så tror jeg ikke det ser så lyst ut, spesielt med tanke på Irans og Saudi Arabias innflytelse. Noen unntak er det vel, som for eksempel Ayad Jamal Al-Din, men det er heller unntaket enn regelen, eller tar jeg feil? Hva skal man egentlig gjøre med dette? Overfor parallellsamfunn føler jeg også en håpløshet.

Mina Bai

24.03.2016 kl.16:20

Øyvind: Tusen takk for flott, konstruktivt kommentar. Sånne kommentarer som din får meg til å ville skrive mer. :) Jeg kan ikke nekte at vi har seriøse problemer med muslimsk innvandrering. Jeg kan heller ikke si at muslimer tar all kritikk veldig godt. Det som er trist er at jo mer vi opplever sånne angrep, jo mer klumper en del muslimer til ideen at dette har ingenting med islam å gjøre. Mens jeg ser en komplisert problematikk bak terroren, mener jeg at terroren er inspirert av Islam. Som du sier Imamene og lærde imponerer meg ikke, og er i en evig fornektelse, jeg synes andel av opplyste imamer er svært lite. Problemet også ligger ikke helt hos imamene men hos fanatiske muslimer som alltid velger en strengere imam overfor en "light,", moderat imam. Jeg er selv medlem av LIM og prøver å bidra så godt jeg kan. Vi er sekulære helt til beinmargen. Etter å ha sagt det, ser jeg at Usama Rana som er svært troende og konservativ har kommet med en ny bok der han mener man kan love troskap til både Norge og Islam. Jeg er interessert å se hva han kommer opp med. For vi virkelig trenger en slags reform og holdningsskift. Prøvde å svare så godt jeg kan, god påske.

René Gebecke

24.03.2016 kl.15:27

jeg kom hjem etter 15 år i SØRAMERIKA Jeg er oppvokst på Vålerenga DER DET IKKE FINES MUSLIMER og da jeg kom hjem så jeg store foranadringer alle negative en var mengden av muslimer og tildekkede muslimske damer. og mangel på Normenn i byen., min egen familie har alle flyttet ut av Oslo og tør ikke og bevege seg her i byen,

Så begynte jeg og se noe nermere på hva som egentlig står i QURANEN , der det står meget klar at

1) en muslim kan kun flytte til et ikke muslimsk land i den mening og gjøre det landet til et muslimsk land.

2) en mulim har kun lov og lyve hvis han/hun/de er et minderetall så kan vedkommende lyve og smile til deg men han SKAL hate deg inne i seg selv.

3) en muslim skal finne de vantru der de befinner seg og da skal han drepe dem.

4)en muslim har ikke lov tl og bi venn d en ikke muslim.

5) en muslimsk mann kan ta 4 koner og han får lov og a så mange sexslaver han makter (alle damer som ikke går i burka kan tas som sexslaver)

6) Hvis en kvinne blir voldtatt så mp hun ha 4 muslimske menn som vitner så blir hun selv også fengslet for utruskap og kan i værstefall steines til døde!

7) alle menn skal følge Muhamad som er det store forbilde og den perfekte mann.

Muhamad giftet seg med en 6 år gammel jente som han hadde sex med da hun ble 9år gammel!

8) en kvinne har ikke under noen omstendigheter lov til og ta en mann i hånden eller engang lov til og snakke med en anen man en sin mann. da kan hun også stenes til døde.

9) stenene som brukes til stening må ikke være for små så de ike kjennes og heller ikke så store at de dreper med det samme!

jeg ser jo hvor mange muslimske men som står rundt på grønnland her i byen og jeg ser dere kvinner som KUN går i butikken og hjem!

videre lesser jeg at vær norske kvinne bar får 1.4 unger ( man trenger 2.11 får og opprettholde en rase) mens muslimske kvinner for i overkant av 5 unger ( i tuskland for tyske kvinner 1.3 unger og muslimske kvinner 9 unger)

så bare forbered dere alle men som liker å ha 4 koner som ikke har lov og nekte deg sex med mindre de har mensen, alle pedofile men som da kan ha sex med jenter på 8-9 år

alle kvindene må også bare forberede seg til og gå i burka, og de som ikke gjør dette må forberede seg på voldtekter og masse voldtekter og steining og underkaste seg sin mann, aldrig mer se på en anen mann eller gå på en strand og bade eller sole seg!

dere ser jo at dette går til helvete,

for hver generasjon så blir vi i vesten nesten halvert ogh muslimene blir 5-9 ganger fler, og dette er bare fakta!

videre forstår jeg ikke hvordan man kan tolke en bok som bibelen eller quranen på flere måter, det stor sort på hvit, rett frem , det blir jo som si at man kan tolke alle lærebøkene og alle lover som mann selv vil gjør det ikke???

JEG FLYTTER NOK TILBAKE TIL SØRAMERIKA IGJEN OM NOEN ÅR men frem til da skal jeg nyte noen år med ølskjønnheten til norske og andre jenter.

Angola og Kina har begynt og se med klare øyne, Angula har revet alle musqueer og forbudt aslam. og kina har forbudt muslimske plagg, det er noe håp får dem.

MAN SER JO AT DE FLESTE MUSLIMER IKE ØNSKER OG INTEGRERES I VÅR KULTUR,

SEHER LEGGER JEG UT NOE SOM BØR SEES.

https://www.youtube.com/watch?v=8FgI9TdE7gE

https://www.youtube.com/watch?v=qkzHL-xbUaw

https://www.youtube.com/watch?v=-uNBoUqGvVs

https://www.youtube.com/watch?v=thXCb1VUB

https://www.youtube.com/watch?v=PPyS6bmECPg

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ra45nX9JmW4

https://www.youtube.com/watch?v=Ry3NzkAOo3s

https://www.youtube.com/watch?v=V_RaAScdgno

https://www.youtube.com/watch?v=oDeTNXbu_YA

Even

24.03.2016 kl.15:27

Stopp innvandringen til norge, og la alle som kom hit siden 1980, med deres barn og barnebarn sendes til deres hjemland. Det finnes norsk lask, nork olje, og norske epler. Selv om du er "norsk" så er du fremdeles ikke en nordmann.

Mina Bai

24.03.2016 kl.16:00

Even: Ditt kommentar er rasistisk, og går på at man bør være født i Norge for å bli norsk. Gjør noe med dine rasistiske holdninger, du er en pinlighet for debatten.

John Magne Trane

24.03.2016 kl.15:30

For å finne "Eurabia"-teorien, som det blir så ofte forsækt bortfeid med, altså det at EU solgte Europa til oljesjeiken, sjekk faktisk hva Fallaci skriver. Eller den egyptiske forfatteren som skrev om det. eller bare stikk og snakk med Hallvard Berg.

Ironisk at du later som du nå er mot irN, mens du ikke hadde noen problemer med å hive deg med på et opprop sammen med islamistene. Og at du roste nettopp Fallaci, som ble kalt nettopp det ordet du valgte å bruke, sammen med dine venstreekstreme og islamistiske venner...

Mina, du er ikke hel ved, ganske enkelt.

Men det sliter alle muslimer med, selv når de nærmer seg resten av menneskeheten. Den islamske kulturen er grunnlagt på hat, med et reisverk av løgner, og drapstrusler holder det hele sammen, så det skal litt til å bli avprogrammert av det hele. Tenk bare på Mark A. Gabriels innrømmelse av sin antisemittisme, lenge etter at han var blitt kristen.

En ting du kunne gjort, var å ta avstand fra deg selv, og det famøse oppropet. Og begynne å fordømme islamistene som lagde nettopp det ordet du delte, for å undertrykke franske feminister.

For gjør du ikke det, er jeg redd for at du overskrever deg.

Kjell Ove Kleivenes

24.03.2016 kl.15:35

Da Saudi Arabia ble kritisert for ikke å ville ta imot flyktende arabiske brødre, tilbød de seg å bygge 200 moskeer i Tyskland.

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:55

Kjell Ove Kleivenes: er dette sant? har du link?

Trond

24.03.2016 kl.15:38

Veldig bra skrevet. Og jeg er helt enig med deg i dette! Den store utfordringen blir å finne en politisk løsning, og om det i det hele tatt er mulig. Spesielt siden majoriteten av våre politikere i Norge og EU fortsatt synes å være mest opptatt av å være "politisk korrekt". God Påske

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:56

Trond: Tusen takk:-) ja, en politisk løsning bør finne sted snart. God påske til deg og. takk igjen.

Lars

24.03.2016 kl.15:43

Synes bloggers analyser er helt på jordet!!! Det er ikke vestens feil at man får lov til å etablere trossamfunn, men det er de som tyr til ytterligheter som er problemet! Muslimer er ikke problemet i seg selv, men muslimske politikere, totalitære immaner, sheiker og ikke minst fattige som blir fanatiske i sine land. Hvis de okinomiske godene hadde vært bedre fordelt i de totalitære gulfstatene, immanene ikke hadde prediket hat og politikerne hadde brukt religionen som et middel for sin egen makt hadde mye vært bedre stilt. Ja Europa er ikke det damme som før og det er dessverre en gruppe som har ldelagt - og det er ikke katolikker, buddister, sikher, jøder, kristne.... Trist ø si det, men det er "fredens religion" samt suoermaktenes geopolitiske målsetninger som er problemet - en en moske eller to.

Mina Bai

24.03.2016 kl.15:58

Lars: Jeg skjønte ikke noe av det du skriver. "muslimske politikere, totalitære immaner, sheiker og ikke minst fattige som blir fanatiske i sine land. Hvis de okinomiske godene hadde vært bedre fordelt i de totalitære gulfstatene, immanene ikke hadde prediket hat" ? døh! det er diktatoriske stater, selvfølgelig er dette problematisk. hallo!

Anonym

24.03.2016 kl.15:56

Hei! "Teorien" om en konspirasjon som skal legge verden under sine føtter er ikke så langt ut på viddene som man skulle tro.

Det er en stor og viktig konspirasjon, og må studeres selvstendig av hvert individ.

Ingen land er uskyldige, men det er viktig å skille mellom makt og mennesker. Folk flest ønsker å leve i fred, og makten skaper konflikter mellom folk for lettere å få kontroll.

Den gamle konspirasjonen om "jødemakt" hører til på ytre høyre fløy. Den største "konspirasjonen" handler om andre enn jøder, muslimer eller kristne.

For å sitere bibelen: Vokt dere for dem som hevder å være jøder, men som tilhører satans synagoge.

Som sagt, undersøk selv. Du har en viktig plattform du kan bruke. Noen kvelder med å studere "New World Order" kan være gull verdt. Lykke til! :-)

Mina Bai

24.03.2016 kl.16:35

Anonym: Hm, hva skal man si. Det er alltid lettere å connecte dotter for å komme opp med svar. Det ligger i menneskenes natur men på ingen måte aksepterer jeg jøde eller muslim eller noe annet konspirasjonsteori bak hendelsene i verden. Jeg tror på makt og Profit og at menneskene prøver og feiler. Skal lese boka for ordens skyld:-) god påske.

Linda

24.03.2016 kl.16:05

Jeg tenker at Mina Bai er et strålende eksempel på HVORFOR vi vil ha muslimer i Norge.

Samme kan man si om flotte Ma-Rukh Ali.

Hadia Tajik. Vi kan nok nevne mange, hvis vi tenker litt.

Aldri glem å se individene. Mange kvinner lever mot sin vilje i islam, jeg synes vi skal tenke oss om to ganger før vi skriker om deportering og hat.

Muslimer er først og fremst mennesker, som oss andre. Nordmenn har tidligere lagt samer, sigøynere og jøder for hat. Det er en fortid vi vel egentlig ikke helt klarer å tilgi oss selv for. Desto viktigere er det å gjøre det riktige nå.

Det er enkelte menn, i islam, som bedriver denne galskapen. Og jeg tror, i ettertankens tid, at deres mål er å faktisk spre splid og kaos i Europa. Og kan de klare å få det til slik at den gode mann hater alle muslimer, uavhengig av individets identitet, så har de nådd målet sitt. Da kan de rekrutere flere og vokse seg enda større.

Det er tiden for å tenke taktisk, holde hodet klart. Vi skal utslette IS, men gjør vi det mest vellykket med de gode muslimene på vårt lag eller uten dem?

Ingen skal deporteres, muslimene skal bo her videre. Det må vi bare leve med. Da må vi ta valget, skal vi fortsette å leve omtrent separat med dem, eller skal vi ta et kollektivt valg og kanskje forsøke å skape mer samhold?

Jeg dømmer ingen, men hvis den gjengse nordmann i Norge begynner å føle som mange her inne, da har vi tapt slaget. Hat, drap og segregering har ALDRI i verdenshistorien ført noe godt med seg, bare krig, død og fordervelighet.

Hvis du tenker deg om, jeg er 100% sikker på at du har møtt muslimer som du liker, kunne hatt sosial omgang med og som bidrar. vi skal løfte frem dem og heie på dem.

Mina Bai

24.03.2016 kl.16:31

Linda: Igjen tusen takk for svar. Jeg kunne ikke svart bedre.

Anti-Islam

24.03.2016 kl.16:10

Alle muslimer må ut! Vi ser jo hvordan de såkalte moderate muslimene hele tiden skal bortforklare den terroren vi ser hver eneste dag. Enten er det USA sin feil, eller så er det Israel sin feil, eller så er det Trump sin feil, eller så er det de høyreestreme sin feil. Jeg er så drittlei denne ansvarsfraskrivelsen hele tiden. UT med alle som støtter terror-religionen. Om man støtter den direkte eller indirekte spiller ingen rolle. UT!

Mina Bai

24.03.2016 kl.16:28

Anti: kjære deg, hver gang det er en terror aksjon kommer ansvarlige i moskeene og islamsk sentre ut over Europa og fordømmer terroren. Det blir feil å stemple hele 2 billioner mennesker for denne terroren. Nå har jeg sagt før at islam ikke er bare fredens religion men å minske islam til bare voldens religion blir feil også. God påske til deg.

Linda

24.03.2016 kl.16:13

Det er rett og slett ikke riktig det Anti-islam.

Jeg studerte sammen med to irakere som faktisk var glad for at USA hadde fjernet Saddam. Selv om ting ikke akkurat har blitt bedre der per nå, så var det ingen hat i dem i forhold til USA.

Det du sier stemmer jo ikke, ALLE muslimer mener ikke det du sier.

Det henger ikke på greip å stemple 2 milliarder mennesker som en saueflokk som mener akkurat det samme til alle døgnets tider.

Mina Bai

24.03.2016 kl.16:27

Linda: Tusen takk Linda:-) Du aner ikke hvor takknemlig jeg er for ditt bidrag og beklager igjen om den episoden før. Om jeg ikke er her lenger, ønsker deg en god påske.

Bjørn Tore

24.03.2016 kl.16:15

Fordi landssviker politikere og journalister spiller russisk rulett med borgernes fremtid og sikkerhet, de slipper inn mennesker tilhørende den totalitære ideologien islam som aldri vil integreres, det er ikke deres kall. Deres kall er å benytte seg av velferdsgodene våre for så å sette gift tennene sine i de vantro..!!

Mina Bai

24.03.2016 kl.16:25

Bjørn Tore: Det finnes 660,000 muslimer i Belgia, av de har et par deltatt i en terroraksjon. Det du skriver er overdrivelse uten sidestykke. Og politikere er ikke landssvikere, de vil ha godt for landene sine. De kan ta feil som alle andre feilbare mennesker, men ingen skal beskylde dem med konspirasjonsteorier.

Linda

24.03.2016 kl.16:32

Ikke tenk på det Mina. Du fikk meg rett og slett på bedre tanker, så slik jeg ser det kom det bare gode ting ut av det.

God påske vakre du =) Glder meg til å følge deg videre på bloggen.

Mina Bai

24.03.2016 kl.16:44

Linda: Tusen takk!:-) ja, du har rett og du fikk meg på bedre tanker også. Du inspirerer:-)
Sender deg en stor klem. Alt godt.

bjørn

24.03.2016 kl.16:52

Problemet til vesten er feminismen.

Det kommer til å bli vår bane. Det er ikke mannlige stemmer som sikrer sosialistiske regjeringer.

Tor

24.03.2016 kl.16:58

Hvorfor jobber ikke politiet undercover inn mot moskeene i Europa for og avdekke om det de lærer bort faktisk er uskyldig eller om det er en trussel mot samfunnet. Kan ikke være så vanskelig og rekrutere vanlige muslimer til og avsløre de ekstremistiske iblant seg.

Man skulle jo tro at når hundrevis av Muslimer bruker samme Moske Men det de lærer bort der er samfunnsfiendlig og ekstremistisk så vil man jo tro at minst en av de som går/har gått der eller har hørt hva som skjer der varsler myndighetene om det.

Er slike ting som er med på og skape det negative synet på muslimer generelt når det åpenbart er så mange som må være klar over hva som skjer men ikke varsler myndighetene om det. Man skulle jo tro den jevne muslim er de som har mest grunn til og hate ekstremismen og Isis da den drar jo deres eget opphav og livssyn gjennom søla.

De Muslimske samfunnene er nå ennå relativt små i Europa så når en Moske driver og skyver ungdommen mot Isis og preker hat så er det jo klart at dette sprer seg iblant samfunnet. Spesielt siden disse ekstreme miljøene også aktivt rekruterer fra det muslimske miljøet forøvrig, da er det jo klart at folk flest vet hva som foregår.

I min bydel så vet jeg om alt mulig rart gjennom jungeltelegrafen som alle andre, Og visst den lokale kirka drev og preket hat og rekruterte ungdommer og andre til ekstremisme så er jeg rimelig sikker på at man hadde hørt om det rimelig kjapt.

Pernille

24.03.2016 kl.17:15

Vi har allerde mistet Europa slik de fleste europeere kjenner det, takket være en liberal og naiv innvandrings- og integreringspolitikk. Det er forsåvidt ikke innvandrenes "skyld" -de har bare fulgt det flerkulturelle kredoet til politikerne og tatt vare på sin kultur og relgion, som er årsaken til at brorparten flyktet i første omgang. Derimot er det ufattelig at politikerne har vært så naive at de har tillatt dette i såpass lang tid, vel vitende om hvilke konsekvenser det vil ha for våre fremtidige generasjoner.

Martin

24.03.2016 kl.17:38

Hvordan skal man forvente at et menneske som er religiøst over bevist skal kunne tenke rasjonelt?

Det å tro på bibel eller quran i år 2016 tyder på total manko på informasjon, skremt vannet av som liten med historier om satan eller Guds vrede, eller at man bare mangler evnen til å tenke selv og stille spørsmål rundt ting. Religion eller sekt, samme dritt.

Mina Bai

24.03.2016 kl.23:02

Martin: Det er noe som heter personlig tro?

Dharmasena

24.03.2016 kl.17:43

Alt som skjer i dag er resultatet av vest Europas og USAs 15 år gamle basert på løgn og bedrageri kriger. For ca 30 år siden var islamister og Europeiske regjeringer venner spesiellt mot Sovjet, dermed Kina i tillegg støttet Pakistan i å bygge terrorister får å angripe mål i India og Xinjiang i Kina.

Nå som det hele har backfired, ser vi vest Europeere med sine gamle blamegames. Noen skylder på Muslimer, andre på Russere, det som er igjen oppfatter Jødenes konspirasjon.

Kan ikke Vest Europeere for en gansg skyld annerkjenne at de har dummet seg ut? Hvem bygget ISIS først og fremst? hva gjorde til at ISIS vokste seg dramatisk til å bli en real utfordring?

USA, Tyrkia og saudi Arabia har støttet ISIS oppbygging mot å felle Assad og disse terror angrepene gjort av vestens tideligere bestevenner kan Vest Europa og USA takke seg selv for.

Stop your blamegames and admit your damn mistakes.

Mina Bai

24.03.2016 kl.23:01

Dharmasena: Jeg har før skrevet om dette her med USA invasjons konsekvenser i Midtøsten og hjelp til islamister og jihadister før her på kommentarfeltet men jeg tror jeg må skrive et ordentlig innlegg. Takk for kommentar.

Henrik

24.03.2016 kl.18:00

Veldig bra innlegg (som vanlig) Mina. Det som er forunderlig er hvor få i Norge og Vesten som er villig til å vurdere politisk Islam for det den er. Islamisme som ideologi må utslettes i intellektuell form og i sosialt engasjement.

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:58

Henrik: Tusen takk for flott kommentar:) ja, islamisme er farlig.

Guggen

24.03.2016 kl.18:07

Det ar jo på en måte slik det statrtet her også. Åpne grenser og fri fly av arbeidskraft og kapital.Vi vill ikke kunne klare oss uten invandringen het det en stund. Arbeidsinvandringen altså. En stor bløff. Hensikten var og er at lønninger skal presses nedover. Som vi ser har vi ihvertfall fått fri flyt av flyktninger, både reelle flktninger og de som vil prøve lykken. Schengenavtalen satte krona på verket. Schengenlandene skulle kunne bevege seg fritt over landegrensene, og yttergrensene skulle stoppe uønskede individer. Nå ble det jo sånn da at grensekonrollen har vært fraværende overalt. Det har man ikke minst sett ved norskegrensa. Sigaretter stoppes, men ikke uønskede invandrere uten identifikasjon. Og skylden får de ta som styrer. Andre er ikke å laste.

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:58

Guggen: Jernbanetorget i Norge ble laget av Pakistanere? stor løgn? få deg litt kunnskap om billig arbeidskraft i Europa i 60, 70 tallet? jeg er overrasket over hvor lav kunnskapsnivået her på kommentarfeltet er. Noen må ta dere og utdanne dere i historie. Eller utdanne dere i det hele tatt. Hva slags skolegang har du Guggen?

Even

24.03.2016 kl.18:11

Det er merkelig at vi som er mot innvandring hele tiden må begrunne hvorfor vi er mot innvandring. Det er ingen grunn til å forklare hvorfor man er mot innvandring. Det er derimot de som er for innvandring som skal ovebevise innvandringsmotstandere. Og jeg har ennå ikke klart å bli overbevist.

Forskningen om minoriteter i Norge (og andre vestlige land) er fordreid og ideologisk, og tjener "det fargerike fellesskap" og multikulturalismens interesser, til tross for at det må være åpenbart for alle og enhver at etnisk mangfold med naturnødvendighet fører til avgrunnsdype konflikter.

Mange innvandringsliberalere og antirasister viser voldelige og antidemokratiske trekk, at de til dels ledes av folk uten dypere nasjonale følelser og at flere av dem er politiske opportunister som kryper for inntrengere og driver meningssensur overfor gode nordmenn. Innvandring er dysfunksjonelt , og et "flerkulturelt samfunn" er en selvmotsigelse, ettersom et samfunn må ha felles kultur. Det er urovekkende at pakistanere i Oslo gifter seg med pakistanere fra Pakistan, og kampen mot etnisk diskriminering er en "politisk korrekt" holdning som fortier fakta og presenterer et rosenrødt bilde, mens "gode nordmenn" rent faktisk trues med maktovertagelse fra "inntrengerne". Det er ingen gode grunner til at "muslimer fra Orienten" skulle ha en spesiell moralsk rett til å bosette seg i Europa i våre dager. Antirasismen er kun en lengsel etter "renhet" legitimert av en myte som gir moralsk trygghet". Vi risikerer å endre forutsetninger for en kultur som er delvis avhengig av nedarvet mentalitet, dersom en populasjon tar inn et for stort antall ikke assimilerbare individer med andre mentale disposisjoner enn de som preger den etablerte befolkningen.

24.03.2016 kl.18:37

Linda? Du kan umulig være den samme Linda som Linda i går. Ikke noe i verden kan få meg til å akseptere at du er den samme. Du skifter ikke mening så fort. Greit at du vurderer endre mening, men nå ble det ala man snur seg etter vinden.

Og det samme med Mina. Mina, kan jeg stole på at du vil forsvare meg og mine hvis ekstreme muslimer skulle komme og true mine nære og kjære? Jeg vet i allefall at hvis ekstreme lutheranere skulle true deg vil jeg forsvare deg og dine.

Linda

24.03.2016 kl.18:54

Jeg er den samme Linda som kranglet med Mina her om dagen. Jeg valgte å gjøre akkurat det Daesh ønsker, å sortmale alle muslimer pga det et fåtalls individer gjør.

Hvis vi faller for Daesh sin felle, har vi ikke tenkt oss godt nok om. Å støte alle muslimer ut av varmen vil gjøre det uhyrlig mye enklere for Daesh å vokse seg store og mektige. Da har vi et problem vi kanskje aldri kan overkomme.

Det er jo nå det gjelder. Ondskapen har fått et kraftig tak over våre liberale samfunn, spørsmålet er, skal den ondskapen føre til at også vi blir onde?

Man kan kjempe med gode midler eller onde midler. Tror du alvorlig talt at alle muslimer i Norge er potensielle terrorister? Er det virkelig det du sier og mener fra bunnen av ditt hjerte?

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:54

Linda: ikke bry deg om disse kommentarene her. Det er en del virkelig forskrudde mennesker her. God aften....

Huckabee2

24.03.2016 kl.19:15

Ta dere en tur på Oslo indre øst, fullt at utviklingshemmede burkadamer, innavel merkes tydelig. Ingen av disse berikelsene har noen sinne hatt en jobb og bidratt til vårt samfunn. Snyltere hele islamgjengen.

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:54

Huckabee2: Kanskje du er på trygd og ikke ute i samfunnet? For jeg ser mange muslimer i samfunnet som jobber og betaler skatt. Kom deg ut og få deg litt luft og kunnskap!

Even

24.03.2016 kl.19:42

Hva er forskjellen på en person i ku klux Klan-hette, og en i burka?

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:49

Even: du virker som en KKK selv, ser deg i speilet?

Farhad

24.03.2016 kl.20:20

Dette var ikke imponerende Mina. Kunnskap skaffer du deg gjennom å studere historie.

Lykke til!!

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:48

Farhad: Tusen takk for støtte og fine ord. Dette virkelig trengte jeg:) I like måte:)

Conrad

24.03.2016 kl.21:08

Tyrkia må holdes utenfor EU for all evighet, nyDiktatoren Erdogan som er tilhenger av sharia og Daesh må nok glemme det nå.Til dere som ikke har fått det med dere så har Norge desverre vert medlem av EU siden 1994 og det ble gjort ulovlig og i strid med grunnloven og kvalifiserer faktisk til å bli stilt for riksrett og dømt for landssvik og til dere der ute som ikke har snøring på virkeligheten, her er beviset og mer til : http://www.nyhetsspeilet.no/2014/11/norge-har-vaert-medlem-av-eu-siden-juni-1994/

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:46

Conrad: Nyhetspeilet er en koko og konspirasjonside. Skjerp deg! En del av dere har mistet bakkekontakten!
https://no.wikipedia.org/wiki/Nyhetsspeilet

Bottle

24.03.2016 kl.21:39

Jeg tror Mina bør ta over som statsminister I Tyrka , så deretter redde europa.

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:41

Bottle: Hehe takk, det tar jeg som kompliment:-)

Talib

24.03.2016 kl.21:40

Får håpe for alle sin del at muslimene ikke vekker dragen igjen. Våkner den igjen tror jeg hele verden vil bokstavelig talt brenne. De andre gangene har det vært ille, men med teknologien som nå er tilgjengelig...

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:40

Talib: det skjønte jeg ikke noe av?

John Magne Trane

24.03.2016 kl.21:48

Mina Bai, rasistisk? Be Even om unnskyldning nå!

Utlendinger som tror de kan kolonisere et annet land, og ta over navnet på folkegruppen som har hatt landet i tusenvis av år er de ekte rasister.

Og har du noe svar til det jeg skrev? Fant du bøkene du etterspurte? Den egypteren som skrev om det heter Nilens datter på norsk.

John Magne Trane

24.03.2016 kl.21:55

Linda, jeg kan ganske enkelt ikke gå akkord på godheten. Når Mina Bai på den ene siden sier relativt fornuftige ting, for så å slå om i hat og rasismeanklager, oppveier ganske enkelt ikke hennes eventuelle gode sider alt det gale hun gjør.

Det å rose muslimer for å kunne gå på to bein og finne dørhåndtaket når de skal ut, er bare kontraproduktivt. Alle bør være det jeg etterspurte ovenfor, hel ved.

Nei, få henne til å ta avstand fra sin egen ekstremisme, da kan jeg la henne være blant de gode. Og ønske henne velkommen blant oss nordmenn hele tiden til det blir trygt for henne å dra hjem igjen.

Og nei, det er ikke noe "daesh" (hvorfor skriver du den islamske stat på arabisk?) har lagt som felle.

Det er ikke ISIS som gjør at norske barn jaktes på av muslimer, av alle avarter. Det er ikke ISIS som gjør at overfall, voldtekter, gjengvoldtekter og drap skyr i været. Det er den ideologien alle muslimer deler, og som jeg har sett Mina hele tiden hjelpe, sist med det foraktelsesverdige oppropet med hennes rasistvenner.

Hvis du får henne til å bli norsk, da kan jeg være enig med deg. Men når hun her til og med vil godsnakke om Rana, da sier det seg selv at hun mildt sagt ikke har peiling på hva det ordet betyr.

Conrad

24.03.2016 kl.21:59

Til Per Elvis:

Det var da naivt,det har faktisk blitt gjort en gang før med langt mindre resurser en hva vi har i dag :)

John Magne Trane

24.03.2016 kl.22:00

René Gebecke, det som er ekstra talende, er at Mina Bai ignorerer ditt innlegg.

Det er dette som gjør at alle som mistenker henne for å seile under falsk flagg flere ganger enn da hun gikk på skjæret med sitt opprop sammen med islamister og venstreekstreme nylig.

I følge det oppropet er du nettopp en av de Mina Bai vil skal bekjempes.

Men la oss håpe hun er et godt menneske innerst inne, slik at hun en gang tar et oppgjør med seg selv.

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:37

John Magne Trane: Rene Gebecke er som deg, hun later som muslimer er en bunke dødskult slik du gjør. Du er fylt med så mye hat, jeg tror ikke all verdens argument kan kurere din hat. Nå kan muslimer ha ange feil men de går ikke rundt og leve akkurat slikt det er skrevet i tekstbøkene som Koranen. Koranen er også ment som en slags historie telling, ikke en livsmanual. Det er det Rene og du ikke vil skjønne.

John Magne Trane

24.03.2016 kl.22:02

Mina, den lenken du lurte på fra Kjell er for eksempel her: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3242354/Saudi-offer-build-200-mosques-Germany-Syrian-migrants-slammed-cynical-Kingdom-not-offered-refugees-themselves.html

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:37

John Magne Trane: Takk.

Haakon

24.03.2016 kl.22:12

Mina -

Når kommer de store konfrontasjonene mellom muslimer og andre blandt massene? Situasjonen tilspisser seg og en dag vil man se at folk har fått nok.

Hva da? Når skal de gode muslimene stå på barikadene og si at nok er nok?

Mina Bai

24.03.2016 kl.22:28

Haakon: Jeg etterlyser dem hver dag jeg. De finnes. Jeg er enig at vi trenger mer engasjement og vi går i sneglefart. Veien er lang og jeg fornekter ikke. Men leste i dag om en moske bestyrer som kontrollerer imamen på hans moske. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Han-nekter-imamen-a-oppfordre-til-ekstremisme-8406354.html

Conrad

24.03.2016 kl.22:42

Til Haakon:

Kjære Kafir det du håper på er Utopia, loialiteten er så ekstrem at det nermest ligger utenfor vår fatteevne. Om de er moderate eller radikale holder de tett om alt som kan avsløre hva det enn måtte være. Der er vi nå og det har de lært oss til nå. Har du sovet i timene ? :)

Conrad

24.03.2016 kl.23:36

Mina: Ingen tilhenger av Nyhetsspelet men sjekket tråden i saken å fant ut at det er absurd korrekt og til og med dokumentert på EU Kommisjonens egen nettside.Kansje DU bør prøve å lande/få bakkekontakt. Useriøst svar !

Gaunil

25.03.2016 kl.00:18

Godt skrevet og sannsynlig riktig beskrivelse av utviklingen. Men, har vi lært noe av den erfaringen vi allerede har og som du beskriver? Nei ! Mener jeg. Snart så begynner media med referanser til bedrevitende professorer og politikere å unnskylde hele greia. Dårlig integrering m.m. sies det.

Tidligere ( i min ungdom ) var det Arafat og hans disipler som drev terror mot uskyldige sivile. Han ble tilgitt og t.o.m. hedret til tross for meget blodige hender. En av hans verste disipler ble t.o.m. skjult her i landet i lengre tid med hjelp av våre egne politikere.

Det samme vil nok gjenta seg også denne gangen.

Helge Espeland

25.03.2016 kl.01:16

Våre naive sosialist-ekstremister ødelegger og overbelaster land. De skaper, produserer og oppmuntrer til stadig ØKENDE flyktningestrøm. Den massive naive sosialist-ekstreme holdning grenser til kultur-/landsforæderi.

Helge Espeland

25.03.2016 kl.01:22

NRK - ULOVLIG, BEDRAGERI

NRK er lovpålagt og får betalt for å være granskende og nøytrale - hvilket de så til de grader NRK IKKE er. Da er NRK ulovlig, og bedragersk. Da må NRK-sjefer og journalister få sparken samt NRK må tilbakebetale en passende sum til oss lisensbetalere grunnet bedrageri.

Forøvrig ytringansvar = diktatur. Det at grupperinger kan unndra seg kritikk de ikke liker er diktatur. Dette ønsker bl.a AP. Det bli 2 gang AP påfører Norge diktatur.

Erik

25.03.2016 kl.08:37

Historien fra Belgia er kjent, og fortellingen om tildekte statuer i Italia likeså, men konklusjonene virker vel konspiratoriske. Jeg tror ikke Europa må isolere seg fra fremmede kulturer og religioner for å kunne beholde vår egenart, våre demokratier, våre menneskerettigheter og frihet.

Jeg tror vi må lære oss å takle å utvikle oss til multikulturelle samfunn, vi bør bli gode på å leve sammen i harmoni selv om vi ikke har samme kulturelle bakgrunn.

Som i alle samfunn må vi slå ned på kriminelle miljøer samme hvor de har sine røtter, i Øst- eller Vesteuropa, Midtøsten eller Afrika. I 70-tallet var det Bader-Meinhof-gruppen, IRA og PLO som gjorde Europa utrygg med kidnappinger, bomber og flykapringer, i dag radikale islamister. Hva morgendagen bringer gjenstår å se...

Frode

25.03.2016 kl.11:23

Hei

Norge er ikke om andre land i Europa. I en del andre Europeiske land kan man overleve til et vist nivå uten hus og hjem. Fallhøyden vår er så uendelig stor. Ingen må tro at noen finner veien hit for å få med seg vår flotte natur og koselige vintre. Ikke en pøkk ville bodd her om det ikke var for alle godene som følger med på kjøpet. Etter hvert vil vi innse at vi ikke kan dele med alle, og folkemassen vil ikke avta før vi når østeuropeisk nivå. Derfor er det min påstand at "Muslimisering" av Norge kun er en ide og ikke en realitet. Før vi kommer dit er levestandarden så redusert at folkestrømmer har snudd. Jeg tror midt Europa burde være mer bekymret. For vår del blir det tingen å ha enebolig i skogen, solcelle på taket og nok areal rundt til å dyrke den maten man behøver.

Det er helt naturlig og ingen bør la seg overraske. Det er i alle fall ikke de som finner veien hit sin feil. De ønsker jo bare å få det bedre. Det hele er jo den sosialistiske filosofien. Vi fordeler elendigheten gjevnt utover slik at alle har det sånn passe ille isteden for at noen må bære hele byrden. Det er helt riktig og retferdig. Ingen kan argumentere for at andre fortjener elendighet mer enn oss.

Margrethe

25.03.2016 kl.12:03

http://www.atheoryofus.net/islam-statistics/ jeg finner dette skremmende. Takk for din stemme i debatten.

VIF

25.03.2016 kl.14:09

Margrethe: Nettopp, og derfor er det ikke "en liten håndfull ekstremister" vi snakker om. Det er snakk om en svært stor prosentandel av vanlige muslimer som i realiteten er ekstremister. Statistikken er krystallklar. Det finnes ingen annen gruppe mennesker i verden som har så onde holdninger. Til og med nazister og KKK medlemmer har mindre ekstreme meninger.

Det er dessuten sønner av disse såkalte vanlige muslimene som begår den terroren vi ser i Europa i dag. Hadde de ikke vært i Europa, så hadde det heller ikke kunnet begå terror, så enkelt er det.

Daniel

25.03.2016 kl.16:44

Europa er ikke på ville veier idag. Europa har vært på ville veier i lang tid. Og grunnen er veldig enkel. For stor muslimsk innvandring. Og for stor andel av muslimer som er idioter og har medført friksjon i det ene europeiske land etter det andre.

Ta f.eks en sak som denne https://www.youtube.com/watch?v=-PYla3mBLcw ingen skal påstå at dette er noe alle muslimer tenker å gjøre eller støtter handlingen. Men ikke overraskende så er den muslim som finner på å gjøre det.

Cassandra

25.03.2016 kl.20:33

Trist at religon og kulturforskjeller skal ødelegge så mye.

Like før jeg vil at det skal bli religon forbud i alle land..

John Magne Trane

26.03.2016 kl.12:47

Daniel, det er som om man skulle gå over minnestedet til ofrene for Utøya, og fjerne alle minnene til de man hater. Trist at slike hijabister med terrorskjerf rundt halsen har fått så stor støtte at de kan spytte på lik, som hun figurativt gjør her, uten at noen reagerer.

Men hvis man ber noen muslimer eller for den saks skyld altererte bloggere, ta avstand fra denne kvinnen og mannen som også var der, så skjer det ikke. Og så blir disse islamistene bare enda frekkere neste gang.

Margrethe, 600 millioner muslimer ønsker at de som forlater islam skal drepes. (Dette inkluderer sekten til den ene lederen i islamsk råd Norge i dag.) Tyskerne var bare 80 millioner da de fikk annen verdenskrig skikkelig i gang. Hvor mye galskap kan disse muslimene få satt i gang, i sin iver etter å delta i Dommens Dag. Når vi alle andre skal drepes, og det kun skal være en religion. Og den skal være for måneguden Allah...

Men som alltid med slike statistikker du lenker til er det jo mye som kan bli skjevt fremstilt. Det er derfor jeg prøver å snakke med alle muslimer, og spørre om de også er på drapsmennenes side. Hittil har ingen benektet det. Så skremmende er kanskje ikke rett ord lengre...

Erik, multikulturen er død. Noe både den franske presidenten, britiske statsministeren og tyske kansleren har sagt (selv om Merkel har fått en rart ønske om å bli mor på sine siste dager...). Man kan ikke ha flere kulturer samlet, når en av disse kulturene vil utrydde alle de andre. Du får ikke en ulv til å bli et fredelig medlem av en saueflokk. Problemet med din antagelse om at det kun er å fjerne "Baader Meinhof", er at islam ble funnet på en av de verste blant skapningene (For å parafrasere koranen...), Muhammed.

Helge Espeland, jeg er litt i tvil om man kan kalle noen landsforræder når de både ser ned på norsk kultur i utgangspunktet, og hater landet vårt... Men kommer ikke på noe bedre og mere dekkende ord da.

John Magne Trane

26.03.2016 kl.13:06

Mina, takk for at du svarte. La meg ta opp det du skrev: "John Magne Trane: Rene Gebecke er som deg, hun later som muslimer er en bunke dødskult slik du gjør. Du er fylt med så mye hat, jeg tror ikke all verdens argument kan kurere din hat. Nå kan muslimer ha ange feil men de går ikke rundt og leve akkurat slikt det er skrevet i tekstbøkene som Koranen. Koranen er også ment som en slags historie telling, ikke en livsmanual. Det er det Rene og du ikke vil skjønne."

Muslimer bunke dødskult. Nei. Legg merke til at jeg skriver islamister der det passer. Selv om det nok er et faktum at det bare er en hårsbredd forskjell fra islamister og "vanlige" muslimer. Noe man da også ser i din argumentasjon.

"jeg tror ikke all verdens argument kan kurere din hat" Nei, jeg er fylt med kjærlighet, altomspennende kjærlighet, sitrende kjærlighet fra de minste tærne til det ytterste hårstrå på issen. Hvis du og jeg hadde vært i samme rom kunne jeg nå løftet deg opp, kosemoset deg i en isbjørnklem, og svirret rundt med deg dinglende til du forstod at det er ikke hat jeg har.

Men argumenter, det er det man kommer med mot andre argumenter. Argumenter fillerister jeg for å sjekke gehalten. Hvis du klamrer deg til et argument, og ikke innser at et synspunkt er noe du endrer når du beveger deg mellom erfaringer, da kan du nok oppleve det som ubehagelig. Så, i stedet for bare å peke og si "hat", bør du komme med helt spesifikke, konkrete eksempler på dette "hatet".

Hvis du for eksempel mener jeg ikke bør forakte voldtektene av Aisha, som Muhammed begikk mot det lille barnet i sitt siste tiår av sitt liv, kom meda argumentene mot det.

Hvis du for eksempel mener jeg ikke bør avsky det å knivstikke en sovende kvinne, midt på natta, siden hun hadde "talt Muhammed midt i mot", da bør du komme med eksempler på hvorfor det å være mot Muhammeds snikmord er "hatende".

Det å påpeke at islam = hat er ikke å hate. Like lite som det å komme i en brannbil og slukke en brann betyr at man er like skyldig som en pyroman som tente på.

Det at muslimer har mange feil, men ikke lever som i koranen er nettopp grunnen til at jeg bruker ordet islamist. Hvis en muslim, eller du, skjønner forskjellen, og er enig i at islamister og islamismen skal fordømmes, da har vi kommet et skritt videre.

Men så, og dette er veldig viktig, så bør du stå rett opp ned og svare ærlig på om du selv har noen islamistiske "gener". Hvis du hjelper islamister, hvis du er enig i at islamister bare krever "rettferdighet", hvis du støtter islamistene fordi "USA..." eller fordi "Israel..." eller fordi "De vantro..." eller fordi "De kristne...", er du ikke da på islamistenes side?

Koranen selv er mere en krigsmanual enn en livsmanual. Men hele den islamske korpusen er jo Muhammeds lover, og det er det som er livsmanualen.

Men all ære til de som evner å ignorere hatet i koranen og ellers i religionen. De som aldri kaller jøder svin eller kristne hunder.

Men null ære, absolutt null ære, til de som holder kjeft når islamistene gjør akkurat det som islamisten Muhammed beordret dem til.

Tenk på muslimer som tyskerne 70-80 år siden. Og islamistene som nazistene. Hvis ikke dere "tyskere" en gang fatter at dere må ta et oppgjør med nazismen, da betyr dere ganske enkelt ingenting. Dere hjelper nazismen med å starte 2. verdenskrig. Eller for å oppdatere ordbildet, islamistene med å starte 3. verdenskrig, Dommens Dag, denne som alle muslimer er forpliktet til å tro på, ellers kan de ikke kalle seg muslimer.

[Ellers, det er en som skrev under mitt navn i ditt tidligere blogginnlegg. Kan du gjøre noe med det? Bekrefte at det ikke var jeg som kom med et rasistisk utbrudd mot n*?]

John Magne Trane

26.03.2016 kl.13:15

Mina, du svarte til en annen: "Det finnes 660,000 muslimer i Belgia, av de har et par deltatt i en terroraksjon."

Ser du ikke at du unnskylder islamistene? Sjekk hva hun i terroristskjerf fikk seg til å gjøre med det israelske flagget. Er det mange av de 660.000 som støtter henne og mannen der? Sjekk hvordan muslimene beskyttet morderen fra Paris, slik at han kunne rusle fritt rundt i den muslimsk-overtatte bydelen. Var det mange av disse 660.000 der tror du?

Og hvor mange av disse "andre muslimene" er det som jakter på og får luket ut islamistene? Hvor mange er det som rapporterer hatpredikantene i moskeene? Hvor mange er det som sier klart fra når de ser noen sprade rundt meg både islamistenes symboler, men også islamistene uniformer?

Slutt å prøve å bruke feilaktig statistikk når du vet hva som beveger seg i hodene i alle disse muslimene som ikke selv deltok i drapene. Men som støtter dem. Og som i hvert fall aldri åpner munnen og fordømmer dem.

Like lite som de fordømmer den første islamist og terrorist, Muhammed.

Blanche

27.03.2016 kl.08:07

Vi har allerede mistet Europa, takket være deg og "dine" landsmenn som fosser over grensen hver dag. Reis heller hjem og bygg opp deres egne land fremfor å ødelegge vårt enda mer enn dere har gjort!

Astrid Johanne Andersen

28.03.2016 kl.01:40

John Magne Trane

Takk for en fantastisk bra opplysning. Virkelig intressant lesning. Håper no at fleire leser dette å sett seg inn i det. Det håper jeg stortinget også vil. Særlig Erna Solberg som vil ha ennu fleire Muslimer/Islamister inn i landet. Såpass at ho ser gærnskapen og får dem sent ut av landet hurtigst mulig

Evi

28.03.2016 kl.12:47

Takk for en virkelig bra artikkel. Vil bare si at det er ok å være litt ko ko, iblant. Syns det står mye interessant i Nyhetsspeilet, og ikke minst er det viktig å ha et slikt fora, som ikke undertrykker, og sensurerer det som er litt utenom det vanlige.

Nissen

28.03.2016 kl.14:34

Linda:

"Hvis du tenker deg om, jeg er 100% sikker på at du har møtt muslimer som du liker, kunne hatt sosial omgang med og som bidrar. vi skal løfte frem dem og heie på dem."

Hehe. du ateist gir deg ikke med å promotere muslim"flyktninger" som attpåtil er her ulovlig (Dublin). Alle muslimer har løyet seg til all inclusive på falsk grunnlag.

Du husker kanskje muslimterroristene i Belgia forrige uke? Vet det er lenge siden i muslim og ateisttid, men allikevel? Dette var muslimer som var gode naboer, gode sønner og gode brødre. INGEN kunne noen sinne trodd at disse skulle utføre demonisk altomfattende muslimterror. Så også med neste massakre på oss vantro. Det vil være dine barn, dine foreldre, din kone, dine kolleger som ryker med i din iver etter å promotere rent ut demonene selv.

Alle muslimer skal dermed ut igjen og de som er på grensen, skal snus.

Bengt

28.03.2016 kl.19:35

Mens mange "eksperter" påstår at "Islam er fredens religion" blir stadig flere uskyldige mennesker myrdet av muslimske terrorister.

Etter å ha lest om Profeten Mohammed og hans budskap til verdens Muslimer, samt koranens "Sverdvers" med sine voldelige og diskriminerende budskap,- (påbud) blir det komplett umulig å forstå hva påstanden om "fredens religion" representerer eller betyr.

Eller skal også jeg underslå den dokumenterte djevelskapen i Islam og late som disse voldelige versene (Sura) ikke eksisterer i Koranen? Mao,- rett og slett underslå dokumenterte sannheter for å slippe vekk fra kritikk og rasistanklager som nærmest kommer på autopilot fra mennesker som nekter å ta et ærlig eller modig standpunkt til nåtidens alvorligste religiøse konflikt ?

Skriv en ny kommentar

hits