Min fiendes fiender

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

 
Historien om frisøren Merete Hodne som har nektet muslimske Malaka Bayan adgang til sin frisørsalong i Moss på grunn av sistnevntes hijab, både fascinerer og bekymrer meg. Den viser hvor forskjellig utgangspunktet de har, kritikere av hijab som et kvinnefiendtlig fenomen, og de som diskriminerer hijabkledde kvinner.

En del av oss, jeg inkludert, er kritisk til hijab. Min protest mot hijab har egentlig ingenting med den islamske revolusjonen av Iran i 1979 å gjøre, som har tvunget iranske kvinner å dekke seg til i offentligheten siden. Min protest går hele veien tilbake til to tusen år før islam, til den svært kvinnefiendtlige assyriske sivilisasjonen. Den delte kvinner i to grupper: de æreløse og prostituerte som ikke dekket seg til, og de tildekkede som var ærbare.  

Dessverre har vi den dag i dag mer eller mindre samme innstilling. En lettkledd kvinne kan for eksempel bli beskyldt for selv å ha skyld i å bli voldtatt, fordi hun ikke har vært «anstendig» påkledd. Islam adopterte samme lov, ved å foretrekke tildekkede kvinner overfor utildekkede fordi de var mer siviliserte og ærbare. Det er æreskultur, skam og en dømmende seksualmoral bak hijaben ? som igjen, med normalisering av dette plagget, blir mer vanlig i samfunnet vårt.

For de av oss som har kjempet mot denne ukulturen lenge, er trenden beklagelig. Samtidig kommer jeg fra et samfunn der en god del tradisjonelle, konservative kvinner dekker seg til. Jeg er vokst opp med dem. Jeg får ikke hysteriske anfall av å se og være i kontakt med dem. Om noe, vet jeg at tildekking også er en del av kulturen min, en kultur som burde ha utviklet seg mer enn den har gjort ? men jeg respekterer kvinnenes personlige valg.
Merete Hodne derimot, ser på hijabkledde kvinner som islamistiske soldater og på religionen islam som en ideologi. Hun kan ikke skille den ene fra den andre, hun mener bare at islam og en hijabi er hennes fiender.

En lignende problemstilling møtte jeg denne uka, da jeg på bloggen min kritiserte de muslimene som hetser programlederen Noman Mubashir for å være homofil. Der nevnte jeg blant annet  at hets av homofile har en primitiv religiøs tankegang bak seg, der evolusjonens mangfold blir satt til side og malen mann-kvinne skal gjelde for alle. Jeg nevnte også kristendommen, selv om jeg i ettertiden tenker at jeg bommet fælt. Jeg burde ha påpekt at kristendommen har kommet langt i Norge når det gjelder homofiles rettigheter.  

I kommentarfeltet dukket det så opp en som introduserte seg som Max Hermansen, aktiv i den islamfiendtlige gruppen SIAN. Han var skuffet over at jeg hadde nevnt kristendommen, og mente at jeg bare burde ha kritisert muslimer. Han var videre skuffet over at Mubashir, fordi han i media har uttrykt at katolikker, sikher og hinduer har samme tabuer om homofile som muslimer.

Med andre ord er ikke Hermansens agenda homofiles rettigheter, men muslimer som hetser dem. Humanisme, kritisk tenkning og likestilling er ikke motoren bak engasjementet til sånne som Hodne eller Hermansen. Målet er å ta muslimer. Hver gang muslimer er i sikte, dukker de opp og påpeker feil.  Når samme feil skjer andre steder, av andre grupper enn muslimer, er de tause. Spesielt er de blinde til deres egen krenkelse av demokratiske verdier og kritisk tenkning, når de med lys og lykte leter etter problemer bare hos én bestemt gruppe.

For min del er dette mer tragisk enn ironisk. For hver eneste gang jeg kritiserer noe ved min egen religion, havner jeg på samme side som intolerante, diskriminerende mennesker som disse. Jeg er blitt mitt eget problem, og har havnet i mitt eget helvete. Noen ganger tenker jeg at jeg hadde hatt mer verdighet hvis jeg hadde råtnet i et fengsel i mitt hjemland Iran for min aktivisme. Der fantes i hvert fall ikke Hermansen eller Hodne ? men igjen, kanskje jeg burde vært mer takknemlig, for der ville jeg ikke heller fått lov å leve. Så kampen min fortsetter.

Men som forfatteren Fernando Pessoa skriver i «Uroens bok»: «Den eneste innstillingen som er en overmann verdig, er å fortsette en aktivitet han innser er ubrukelig, å overholde en disiplin han vet er ufruktbar, og å anvende visse normer for filosofisk og metafysisk tenkning han betrakter som helt og holdent ubetydelige.»
Når jeg tenker mer på det, synes jeg at Pessoa skrev nettopp om min aktivisme.
(Innlegget kom på trykk i går hos Klassekampen)
 

63 kommentarer

Marchus Stensrud

16.09.2016 kl.14:12

Veldig godt skrevet.

Dag Morten

16.09.2016 kl.14:32

Jeg skulle da mene at det er det under hijaben frisøren skal bry seg om,bare den tillit frisøren er vist i dette besøk er skammelig oppførsel tilbake,hijaben måtte da vel av for å få frisert seg..dette viser bare hvor drittsekker vi nordmenn er

Trond

16.09.2016 kl.14:46

Så politisk/religiøst undertrykkende plagg reagerer du ikke på Dag Morten ?

Johan

16.09.2016 kl.14:48

Så å diskriminere undertrykte kvinner mener du er rett vei å gå Trond?

Trond

16.09.2016 kl.14:52

Diskriminering er ikke veien å gå, så hva mener du man bør gjøre Johan ? lukke øynene? Si ja til undertrykking av kvinner ?

Nils Svendsen

16.09.2016 kl.14:58

Jeg har vanskelig for å se rasjonalet i å akseptere, tolerere og respektere at en del av befolkningen går med en uniform som skriker at de ikke kan eller vil gifte seg med den øvrige del av befolkningen. Dette er apartheid og skal ikke tolereres.

Anne Marie

16.09.2016 kl.15:02

Bare tenk hvor behagelig vi har hatt det i Norge, uten krav om påkledning, kjønnslemlesting, slakt av dyr, segregering i svømmeopplæring og mere til.

Er den tid forbi, for all tid ?

Trond

16.09.2016 kl.15:03

Nils Svendsen, helt enig.

Kris

16.09.2016 kl.15:09

Islamske kvinner liker å bli undetrykket og være under helen til mannen. Så de får bare holde på.

ole

16.09.2016 kl.15:09

hun har salongen sin på Bryne, ikke i moss !

Max Hermansen

16.09.2016 kl.15:25

Selvfølgelig er jeg ute etter å ta islam, muslimer og sharia. Men, det er nettopp fordi jeg ikke kan akseptere den kvinneundertrykkelsen, jøde- og homohatet som islam og muslimer representerer. Det er kun våre vestlige verdier, basert på humanismen, som skal være enerådende i Norge.

Les gjerne mer om mine meninger på maxblogg.blogg.no

(og ikke la deg forlede av dem som tillegger meg meninger jeg ikke har.)

Odd Flolid

16.09.2016 kl.15:27

Hva om norske damer stiller seg i kø utenfor moskeen på fredagen og går inn der som mennene går inn, da får vi se hvor tolerante de er. Og dersom de blir hindret i å gå inn kan de jo bare anmelde saken å se hvordan rettsapperatet virker.

Morten A

16.09.2016 kl.15:30

Det virker som om noen av de som har kommentert her ikke har lest og forstått innlegget til Mina Bai i det hele tatt.

Det går utmerket an å være mot kvinneundertrykking blant muhammedanere og mene at tvang til å bruke hijab er forkastelig - og samtidig respektere den enkelte kvinnes valg til å bruke den.

Det er faktisk det eneste holdbare hvis man ønsker å basere sitt standpunkt på vestlige, liberale, demokratiske verdier.

Mange er redde for at muslimer skal ødelegge disse verdiene. Jeg er redd for at norsk sneversynthet og intoleranse vil ødelegge dem.

Johan

16.09.2016 kl.15:37

Trond, veien å gå er at du bør begynne å fokusere på dine egne personlige problemer og prøve å løse de før du skal opptre som gud å pålegge andre dine meninger.

16.09.2016 kl.15:40

i moss? Du vet, når faktaopplysningene er så skrantene, så aviser jeg bare alt du skriver uansett. ha en god dag videre skrulle,.

Anti-kommunist

16.09.2016 kl.15:46

Det er ganske naivt å kaste seg ut i denne saken, skrive et helt blogginnlegg, og samtidig være uvitende om grunnleggende fakta.

Til info: Islam er BÅDE religion og politisk ideologi.

Du har mulighet til å rette opp din egen feil.

Nils Svendsen

16.09.2016 kl.15:57

Men slutt nå med personangrepene. Mina Bai er kjempeflink og skriver masse bra, selv om jeg også er uenig i ting. Aldri møtt noen jeg er helt enig med.😉

John

16.09.2016 kl.16:07

Jeg misliker sterkt alle religiøse og ideologiske bevegelser som er sterkt i opposisjon mot menneskerettighetene. Vi har temmet de kristne, nazistene, kommunistene, etc. De er i alle fall stilnet til et nivå hvor de ikke får definere vår "Zeitgeist".

Dagens fiender av vårt sekulære samfunn er følgere av konservativ islam. Innsatsen bør settes inn der hvor man kan gjøre en forskjell, og i dag gjelder det å føre kampen mot patriarkalske og bakstreverske dogmer som rettferdiggjør overgrep mot svake minoriteter.

Javel

16.09.2016 kl.16:33

Historien om frisøren Merete Hodne som har nektet muslimske Malaka Bayan adgang til sin frisørsalong i Moss på grunn av sistnevntes hijab, både fascinerer og bekymrer meg.......

Historien om bloggeren som ikkje vet at frisør Merete Hodne sin salong ligger på Bryne og ikkje i Moss både fascinerer og bekymrer meg....

ACAB

16.09.2016 kl.16:34

jeg har aldri brydd meg særlig om hijaber og denslags men etter å ha oppdaget faresignalet som kalles konvertitter. pluss at jeg så ei jente i vg her forleden på 7-8år innrullert i en rosa sak med hijab på toppen så fikk jeg mer enn nok. det er jo faenmeg barnemishandling. mora i familien var iført det samme bare i sort. guttungen i familien hadde vestlige klær han, heldiggrisen. hijab og denslags har ikke noe her i norge å gjøre. få dritten vekk.

Ask

16.09.2016 kl.17:09

Du skriver bra norsk. Skulle nesten tro du var norsk, men det er du jo ikke.

Ha en fin dag.

Jan

16.09.2016 kl.17:18

Vi hadde paradisiske tilstander i Norge, helt til venstresiden politikere fant ut at Norges befolkning burde byttes ut slik at vi om noen generasjoner har Midt-Østen tilstander her. Jeg er ikke så bekymret for meg selv, men for mine etterkommere, spesielt de av hunkjønn. Livet ble ikke som jeg hadde forventet - det takker jeg først og fremst Ap for.

16.09.2016 kl.17:53

Tenk om slike som Max, Hodne og hva de heter alle sammen kunne forstått en ting, hatet de serverer, slår rett tilbake på de.

Se på max, mistet jobb, er stigmatisert og satt i bås resten av livet, vil aldri komme seg noe sted i det norske samfunn noen gang, se på Hodne, må måte i retten, er dømt som mobber i en alder av voksen med de konsekvensene det har for hun, se på han derre Alte, sitter der, stigmatisert, marginalisert og egentlig sitter til latter for store deler av norske befolkning.

De sitter da, på facen sin døgnet rundt og hater i alle retninger, ingen av de har en muslimsk venn eller kjenner egentlig noe til de folkene de hater, men hate skal de...

ja ja, sånn kan det gå, jeg håper for de sin skyld at lyset går opp for de en dag, dette slår ut på alt, alt fra økonomi, til relasjoner og forholdene de har til andre mennesker. alt blir ødelagt, stadig vekk spenner folk be på de uten at de merker det engang, så til slutt sitter de der, helt ensomme, med "vennene" sine på face.

Her sitter de å hjernevasker seg selv så tilogmed julaften er ikke fredet for slike mennesker, merkverdig at de selv ikke ser dette, men det blir vel slik, når de lever i sin verden og nekter å se ting fra andre sider, men det er vel klassisk høyreekstremt.

Vest

16.09.2016 kl.18:27

Jeg syns det er en skremmende likegyldighet venstresiden

og sosialistene har til undertrykte muslimske kvinner,jentebarn.

HIJAB STÅÅR KUN FOR UNDERTRYKKELSE OG DISKRIMINERING!!!!

Didrik

16.09.2016 kl.19:01

Hei. Muslimer skal ut av Norge. Slik er det. Ikke noe å diskutere. Jeg aksepterer ikke Islam uansett hva du måtte mene. Jeg gleder meg til vi skal begynne å ta landet tilbake. I Frankrike er dette allerede i gang. Vent og se straks. Det som irriterer meg mest er alle muslimene her på diverse blogger som opptrer som om de er moralens voktere så er de egentlig fulle av hat og dritt. Dette kommer til smelle hard tilbake på dere. Stakkars mennesker.

Tone Fjellvik

16.09.2016 kl.19:51

Sant nok har vi intolerante og dømmende mennesker som har sin bakgrunn i kristen-Norge. Disse ytrer seg som regel verbalt, veldig sjelden kommer det til voldshandlinger. Dessverre er vold og trusler mer fremtredende blant muslimene. Man er ikke ut etter "å ta" muslimene, men man konstaterer bare hva som skjer av kvinnediskriminering og hat mot annerledestenkende i disse miljøer.

bad ed

16.09.2016 kl.20:36

muslims have made their own bed

and now they can f@#king lie in it

Finn Oddvar Stensrud

16.09.2016 kl.21:17

Mina Bai er en av våre viktigste stemmer:

Saklighet, ikke hat, preger hennes ord mot undertrykking av mennesker; det være seg kvinner eller homofile.

Ikke legg ned "pennen"!

Hilsen bestefar på Hønefoss

Trond

16.09.2016 kl.22:55

Johan, hva med å ta et oppgjør med dine egne fordommer ?

john

16.09.2016 kl.23:06

Har noen tenkt på om hun der Malaka oppsøkte nettopp Meretes frisørsalong med vitende vilje? Hun visste kanskje litt om bakgrunnen til Merete og oppsøkte salongen for å provosere frem mediadekningen som nå pågår.

Bajas

17.09.2016 kl.04:44

Enkelte påpeker at Mina Bai feilaktig skriver at Merete Hodnes frisørsalong befinner seg i Moss, mens den egentlig ligger på Bryne. Jeg tipper den glippen kommer av en sammenblanding med den nylig omtalte nystartede frisørsalongen til Basima Gharib Abdulrazak i Moss. Der Hodne anklages for å forskjellsbehandle til ulempe for muslimer, har Abdulrazak fått oppmerksomhet for å forskjellsbehandle til fordel for innvandrere. Abdulrazak gir halv pris til de som oppgir å være innvandrere, noe som visstnok er lovstridig.

Bjørg

17.09.2016 kl.10:08

Malika Bayan er norsk og heiter Charlotte Antonsen.

Kvifor har ikkje det komme fram i media?

Jan Jansen

17.09.2016 kl.10:25

Noen av oss forstår ikke hvorfor muhammedanere i tusentall bosetter seg i Europa. Det at denne konvertitten byttet til et ikke norsk navn viser at også hun mener at månegudens ideologi ikke hører hjemme i Norge. Muhammedanske bosettere klager over at europeere ikke behandler dem respektfullt nok. Men skal vi behandle dem slik muhammedanere behandler jødiske bosettere i Midtøsten?

Gaunil

17.09.2016 kl.11:12

Når man ser til Tyrkia så ser man at Ataturk var forutseende. Han forutså at religion kunne brukes som et politisk middel.

Politikere i både Norge og Tyrkia ser ut til å ha glemt dette kunststykket som Ataturk gjorde ved grnnleggingelsen av Tyrkia.

Man kan si mye negativt om Muammar al Gaddaffi men han forutså også at religion var en politisk faktor. Han klart i det minste å frigjøre å gi kvinnene status.

Hijab er ikke bare et plagg!

Christine

17.09.2016 kl.13:10

Denne provokatøren som sannsynligvis var målrettet da hun gikk inn i Hodnes salong, har oppnådd akkurat hva som var intensjonen i utgangspunktet. Den som ikke ser det, har nok trukket gardinen langt forbi synsfeltet. Det er en enorm trykkende propaganda til fordel for islam, og det er hva som virkelig burde bekymre hvermansen i dette landet.

ove

17.09.2016 kl.13:42

Nydelig og tydelig, nok en gang. Takk!

Suveren

17.09.2016 kl.15:39

En norsk konvertitt, kraftig sminket, med sort turban, drar til nabobyen for å høre om pris på striper av tildekket hår. Av en eller annen grunn stikker hun tilfeldigvis innom en kjent norsk motstander av islamisering av Norge. Er det en politisk handling, eller en tilfeldighet?

Hva med meg. Nå arbeider det færre og færre nordmenn i dagligvarene, nå sitter det ofte muslimske jenter med tildekket hår. Siden jeg er mann så er det så vidt det kommer ut, pose, sjuhundreogfortifem eller slettes ingenting. De ser deg ikke i øynene, de snakker ikke, ikke noen smil.. Butikkeiere - når dere ansetter burkabrukere, sørg for at de i det minste klarer presset av dannelse. Om de underpresterer, ikke ansett spetakkelet.

Daniel

17.09.2016 kl.16:06

Den dommen var ikke utslag av brudd på loven eller ikke. Men heller en politisk aktivist med juridisk embedseksamen som beskytter politisk korrekt multikulti

odd

17.09.2016 kl.16:51

Uff, hva tid begynte spetakkelse?

Savner da vi hadde ro i landet.

Bestefar

Christine

17.09.2016 kl.17:25

Enig med deg Odd, islam skremmer vettet av meg. Savner vårt fredelige land, nå er det spetakkel å lese om hver bidige dag. Og av hvem? Nordmenn bør våkne.

Jorunn

17.09.2016 kl.17:27

Jeg er skuffet ikke bare over minabais uttalelser, men også over mange av tilbakemeldingene! Jeg velge å overse tilbakemeldingene, pga det jeg anser som usaklighet. Men jeg svarer deg; Mina! Du ser tilbake over, ikke bare hundrede, men tusener av år for å forklare hvorfor vestligboende muslimer velger å "plutselig" gå med hijab! Dette er bare tull av deg, og det bør du vite! I det meste av den muslimske verden, Egypt og Afganistan medregnet, var det svært uvanlig at jenter og kvinner gikk med hijab! Det som derfor er et interresant spørsmål; er hvorfor de i dag, døtrene, velger og krever å kunne gå med dette "symbolet"? Jeg har ikke svaret på dette, men jeg er sikker på at årsaken er politisk, og ikke skyldes religiøse tekster flere 100-1000 år tilbake!

Mina Bai

21.09.2016 kl.15:57

Jorunn: De gikk ikke med HIJAB. De dekket hode med tradisjonelle hodeplagg, det er stor forskjell.

Pelle

17.09.2016 kl.17:39

Reaksjonær kristendom er i utgangspunktet like ille som islamistisk islam. Forskjellen er at et stadig mer sekulært samfunn i Norge og Vesten har temmet religionen og fjernet en del av dens innflytelse. I islamske land, så ser det ikke ut til at det eksister en tilsvarende sekularisering noe som fører til at hele islamske land blir reaksjonære og shariastyrte.

Mina Bai

21.09.2016 kl.15:56

Pelle: ja enig.

Patriot

17.09.2016 kl.19:53

Jeg er drittlei disse falske analogiene i forhold til Kristendommen. De høres sikkert kule og smarte ut for historieløse imbesiler, men Islam opererer på et helt annet plan enn Kristendommen noen gang har gjort.

Islam er en brutal, inhuman erobrerideologi som bare har ført med seg vold og dævelskap i 1400 år. Mens man i Europa har fjernet seg mer og mer bort fra de mer fanatiske utslagene av kristendommen, så har den muslimske bøllingen og galskapen bare tiltatt de siste tiårene. Etter at det ottomanske riket fallt, så har det vært andre ideologier som har dominert. Nå er det muslimske vanviddet om mulig verre enn noen gang på grunn av infiltreringen av alle vestlige land. Mina Bai er ikke troverdig all den tid hun tydeligvis mener at det finnes en "moderat" utgave av islam og at hun utøver denne "moderate" versjonen. Muslimer flest ler av dette forsøket på å "avvæpne" Islam. Det finnes bare ett Islam og det er det islam man finner i koranen og hadithene og tradisjonen. Riktignok finnes det noen "moderate" og "tolerante" vers i Koranen, men de blir offer for Naskh som jeg er sikker på Bai vet hva er Sura 2.106

Jan Clementz

18.09.2016 kl.03:10

Hvilken skivebom!

Jeg anbefaler Mina Bai og alle andre om å lese to små bøker på min hjemmeside: jcprophetonline.com, og bli oppdatert på Endetiden og Jahves Vredes som har begynt.

Koranen er en forfalskning av Bibelen. Alle som tror på den er fortapt. Islam ikke kan oppdateres. Alt som står skrevet sant i følge Muhammed Quraish (570-632), og resultatet er at alle som tror på Koranen er mentalt tilbakestående.

Muslimene tror Quraish delte månen i to med sverdet, at han red 110 mil i galopp oppe i himmelen på en liten hest mellom Mekka og Jerusalem og fortsatte ut i himmelen før han returnerte til Mekka, beordret et tre til å rykke røttene opp fra jorden og siterte Quraihs tre ganger før det fikk lov å sette røttene i jorden igjen. Og nå fortiden venter muslimene på "frelseren", den 12. imamen som de tror lever 1146 år gammel. "Frelseren" skal poppe fram mellom meteoritten i hjørnet på Kabaeen i Mekka og noen merker i en sten som skal forestiller patriarken Abrahams fotspor. Han skal kalle alle muslimer til seg, og sammen med han skal de myrde alle som ikke tilber, eller vil tilb måneguden Allah Satan Lucifer.

Alle muslimer tror at jorden og alle himmellegemer er er flate som halvmånene i toppen på moskeene, og at himmelen holdes opp av søyler, slik man trodde i oldtiden. Som sagt: alt i Koranen er sant i all evighet.

Jeg skal utrydde Islam med min ånde, og Allah Satan Lucifer skal bindes innerst i Dødsriket, foran Jesus Kristus, Jahves høyre hånds lille vinge, i 1000 år.

Jeg som skriver dette har kommet for å utrydde all verdens ondskap i Jesus Kristus Navn.

Vennlig hilsen Jahves Nådige Uovervinnelige Profet. Den siste Profet før Dommedag.

Mina Bai

21.09.2016 kl.15:55

Jan Clementz: kjære deg, nå må du slutte med sånne mas, hver gang jeg skriver noe her. Religion omfatter også overtro, og mange milliarder mennesker tror på overtroiske ting hos religioner de tilhører til, det gjør dem ikke til tilbakestående, og du blir ikke ubermensch heller fordi du er ikke troende. Vi har vitenskapsmenn, kirurger, ingeniører osv som er muslimer.

singel

18.09.2016 kl.07:01

innimellom ser jeg pakistanske menn med tradisjonell bekledning. en diger skjorte og en pysjamas-aktig bukse. virker som det brukes mest til fest, omtrent som bunaden blir brukt her i norge. at muslimske kvinner og barn skal måtte bruke dette "festplagget" hele tida er helt på trynet og i mine øyne noe mannfolka har finni på for å holde på damene sine og gjøre dem utilgjengelige for vestlige.

hilsen singel

Trumpforoffice

18.09.2016 kl.09:24

Heia Trump. Flere muslimske terrorhandlinger i USA siste døgn.

Trumpforoffice

18.09.2016 kl.10:04

Gud bevare Donald J Trump. Han er vårt siste håp

18.09.2016 kl.10:31

Gir opp. Ok få på hijaben. Jeg skal undertrykke dere kvinner.

Mina Bai

21.09.2016 kl.15:50

Anonym: Ok, den var ikke så hyggelig sagt :)

Lizzie Efemie

18.09.2016 kl.17:12

Før islam og kristendommen ble Nikab/Burka brukt av prostituerte som sto rund vise templer, det var sprett rund middeløsten til etter Muhammed tid. Kviner opp til Kristendommen og Islam overtakelse, dekket ikke sine bryst fra Marokko i vest til Korea i øst for 1500 år siden. Dette pga at den troa de hadde ikke hang sæ på hva man brukte av klær, så som som den Abrahamske religion troa henger sæ opp på..

Mina Bai

21.09.2016 kl.15:49

Lizzie Efemie: takk takk, noe slikt har jeg også lest.

Anti Islam

18.09.2016 kl.18:12

Bra Max Hermansen! Disse såkalte liberale muslimene er bare en avsporing for at forræderne skal kunne komme med argumentet: "Ikke alle muslimer er ekstreme/terrorister/shariasupportere".

Islam er en pervers ideologi som ønsker seg total underkastelse, og deres mål er å drepe alle som ikke bøyer seg i støvet for svineriet. Mina Bai er i denne sammenhengen bare enda en nyttig idiot for de naive islamsupporterne.

Stå på Max Hermansen!

Tjukken

18.09.2016 kl.22:51

.....Du er muslim og kvinne. Slutt å syt. Du vet hva forpliktelser du har i koranen. Viss muslimske menn mener at hijab er best for muslimske kvinner, hva er du til å nekte det? Så lenge de holder seg lovlydige (i følge norsk lov) ovenfor ikke muslimske kvinner og respekterer deres rettigheter, så er jeg fornøyd. Hvordan muslimer skal leve er godt beskrevet i koranen. Kvinner og menns roller er godt beskrevet i koranen. Når du er født, skal du adlyde din far. Når du gifter deg skal du adlyde din mann. Deal with it eller konvertere deg til noe annet. Nei? Men du vil ha ting som likestilling eller flere rettigheter og fortsatt være muslim? Wtf? Tror du kan bare få i pose og sekk? Sorry. Men koranen har sagt sitt. Så slutt å syt eller slutt å være muslim.

Mina Bai

21.09.2016 kl.15:48

Tjukken: jeg er spirituell muslim og STOLT. Det er ingen skam i å være ekstra snill. Halve koranen også skriver om å være snill og god.

Marianne

19.09.2016 kl.10:15

Denne norske "lekemuslimen" ville bare provosere frisøren for så å komme i media. Hun så jo ut som en

vaskebjørn. Hun aner ikke noe om å være muslim, hun

ville bare bli kjendis. Men de fleste gjennomskuer

henne ikke, dessverre. Frisøren hadde helt rett:

HIJAB GIR MANGE AV OSS HETTA, kvinneundertrykkende plagg

har ingenting å gjøre i Norge, som er demokratisk!.

På tide å innføre forbud mot slikt i 2016

Trumpforoffice

19.09.2016 kl.16:25

Dama er leid inn av antinorsk senter også kalt "antirasistisk senter" for å provosere mest mulig. Frisøren har blitt plaget i lang tid med ruteknusing mm

Lekemuslimen har nok ikke greie på Islam i det hele tatt. Hvordan kan det ha seg at hun går omkring alene uten en mann?

Den latterlige lekemuslimen, får nok en del penger for galehuset hun har forårsaket, i tillegg til litt mediaoppmerksomhet

Trumpforoffice

20.09.2016 kl.23:32

Heia Trump. Mannen er nå på gang for alvor. Clinton er fullstendig udugelig og totalt korrupt. Trump er en mann "for all seasons"

Tjukken

22.09.2016 kl.18:29

"Mina Bai

21.09.2016 kl.15:48

Tjukken: jeg er spirituell muslim og STOLT. Det er ingen skam i å være ekstra snill. Halve koranen også skriver om å være snill og god."

Spirituell muslim? På hvilket vis er du spirituell muslim? Å være spirituell kan være så mangt. Og man kan fint være religiøs og spirituell samtidig. Du mener du er spirituell muslim på den måten at du konsentrer deg om bare det positive i islam? Derfor kan du skyve til side, ignorere eller sette skylapper over øynene dine med tanke på etiketter, regler osv nedskrevet i koranen, som det passer deg?

Nei, det er INGEN skam i å være ekstra snill og god. Og det står mye om slikt i Koranen. For øvrig så står det mye om slikt også i Bibelen, Buddhismen og en mengde andre religioner, trosretninger, og idealer. Ellers så står det også om ting man skal bli steinet for.

Andre ting som står i mange av disse bøkene er også hvordan mennesker skal leve og hva som gjør at man nettopp er det ene eller det andre. I ditt tilfelle som muslim, så er det de fem søylene som definere deg som muslim. Den første og den viktigeste, er trosbekjennelsen, ikke sant? Og hva betyr det? Det betyr at når Koranen sier at du som kvinne skal først adlyde din far, og så din man, så skal du gjøre det. Snill elle ei. Trosbekjennelsen. Koranen overlevert til Profeten fra Gud og dermed udiskuterbart. Ikke sant?

I praksis betyr dette at viss flertallet av muslimske menn synes at det er best at dere kvinner, muslimske kvinner går i niqab eller whatever, ja så skal dere pinadø gjøre det. Og viss du velger å fortsatt være muslim, så gjør det, og slutt å syt. Og så lenge muslimske menn følger Norsk lov, og ikke fingrer på ikke-muslimske kvinner på noen måter som bryter med Norsk lov så vil fred være over oss alle. Eller mener du at du spirituelt kan gå bort i fra dette? Eller fordi Koranen snakker om å være snill, så kan du gjøre som du føler?

Jeg kan godt skjønne din frustrasjon som beskrevet i blogposten din. Og strengt tatt i den moderne verden, så er det unødvendig at man ikke kan kle seg som man vil uten å måtte...godta å bli voldtatt fordi man "frister", eller leder menn ut i synd. Den unskyldningen der forteller mange av oss, at muslimske menn egentlig er som apekatter. Lite siviliserte, trang i nøtta, med en farlig sexuell trang. Høres veldig frekt ut. Men ja. Det er flere av oss som ærlig talt lurer på dette.

La oss kalle en spade for en spade. For en spade er en spade og ikke noe annet. Den islamske trosbekjennelsen er som den er. Som betyr at Koranen ikke er diskuterbar. Uansett hva du føler om det. Så la meg gå tilbake til det jeg sa i min forrige post. Vær muslim med skaut på hodet, og slutt å syt. Eller bli frafallen.

Patriot

23.09.2016 kl.16:48

Alle muslimer er tjukke i huet, og hjernevasket av Islam

"Halve koranen også skriver om å være snill og god."

Dette rælet tilslører hele problemet med Islam, nemlig at disse "snille" partiene kommer først i Koranen. Jeg nevnte Naskh og sura 2.106. Har du ikke forstått dette enda Mina? Har du bare lest halve Koranen?

Trumpforoffice

25.09.2016 kl.13:14

Muslim amokk i Seattle.

Skriv en ny kommentar

hits