Abid Raja! Jødeutryddelse har ingenting med Listhaug å gjøre.

NTB Scanpix

 

Stortingspolitiker Abid Raja (V) sa igår til ABC nyheter at vi ikke må la Trumper eller Listhauger splitte oss.

Han sier at høyrepopulister kan få makt i Europa i 2017 og mener retorikken er skremmende lik den som ble ført mot jøder før annen verdenskrig.

Det er ingen tvil om at høyrepopulismens vekst er et reelt problem. Men problemet må ikke sees isolert. Islamismens og høyrepopulismens vekst er vår tids politiske Ying Yang, motstykker som forsterker hverandre. Raja som selv er blitt rammet av islamistenes trussel må vite bedre. Han og de fleste islam eksperter i norsk offentlighet, er bare opptatt av høyrepopulismens og lite opptatt av islamismes fremgang. Jeg husker en uttalelse under Oslo Freedom-konferansen i 2016 fra den tyrkiske journalisten Mustafa Akyol, en forkjemper for ytringsfrihet i dagens islamiserte Tyrkia: «Dersom du bor i Tyrkia nå, føler du fra all statlig propaganda at Vesten står ved portene og er klar til angrep.»

Sånn er Tyrkia under islamisten Erdogan. For islamistene er Vesten den største fienden, den vestlige kulturen er dekadent og må bekjempes. Jeg vokste opp med samme retorikk i Iran under islamismens fremvekst. I disse landene går det ikke én dag uten at Vesten gis skylden for problemene, Vesten er roten til alt ondt.

Jeg synes det er kunnskapsløst av Abid Raja og mange med ham i en betent tid som dette, bare å være opptatt av høyrepopulismen. Ved å «glemme» den andre siden villeder de den offentlige samtale.

Å hevde at det er paralleller mellom muslimenes situasjon i Europa nå og jødenes under annen verdenskrig, er ikke bare uriktig, det er spredning av konspirasjonsteorier.

Kanskje Abid Raja ikke har fått med seg at vi opplever masseflytting av jøder fra Europa til Israel, en av grunnene er nettopp den muslimske innvandringen. Det er sterke antisemittiske holdninger i deler av den muslimske befolkningen, og et av islamistenes terrormål i Europa er jødene. 9. januar 2016 ble nærbutikken i det rolige arbeider- og middelklassestrøket Port de Vincennes i Paris rystet av et brutalt gisseldrama. Etter hvert ble det klart at butikken ikke var tilfeldig valgt av terroristene. Det var franske jøder som var målet for terroraksjonen.

Abid Raja glemmer også at mektige muslimske stater like utenfor Europa er svært opptatt av muslimene i Europa. Ikke fordi de bryr seg om europeiske muslimers velvære, men fordi de har egeninteresser og bruker dem for deres egne politiske spill. Iran, Saudi-Arabia, Tyrkia, alle påberoper seg retten til å snakke på vegne av den muslimske befolkningen (ummah). Muslimske organisasjoner og trossamfunn i Europa og Vesten er sponset av den ene eller den andre av disse stormaktene.

Den muslimske propagandakanalen Al-Jazeera er eid av den rike gulfstaten Qatar. Kanalen hadde nylig en sak om hvordan en muslimsk mann ble kastet ut av et UNITED-fly fordi han snakket arabisk med sin mor på mobiltelefonen. Nyheten gikk som ild i tørt gress i sosiale medier og ble delt av alle mine muslimske venner som et eksempel på den grusomme behandlingen av muslimer i Vesten. Dette til tross for all verdens diskrimineringslover som skal beskytte den muslimske befolkningen i Vesten. Senere viste det seg at mannen var en prankster som hadde løyet om det hele, en mann som har som jobb å tøyse for å få publikum på sin Youtube-kanal. Jeg er ikke sikker på at saken ble oppklart for de millioner muslimer som delte denne saken fra A-J.

Et annet eksempel er den burkinikledde kvinnen på stranda i Nice i et terrorrammet Frankrike. Mens iranske kvinner blir diskriminert, fengslet, bøtelagt, slått hver eneste dag for ikke å ville bære den obligatoriske hijaben uten en samlet, internasjonal protest, var en hel verden i fyr og flamme fordi hun ble bedt av politiet å ta av seg burkinien, takket være denne enorme propaganda maskinen.

Enda et eksempel er Al Jazeeras svært omtenksomme rapporter om flykningenes elendige kår i Europa. Den Qatar-eide nyhetsstasjonen stiller ikke en eneste gang spørsmål om hvorfor Qatar, verdens rikeste land i 2016, ikke hjelper disse nødstilte menneskene.

Sylvi Listhaug er blitt skivemål for allslags personangrep, men å sette henne i sammenheng med jødeutryddelse er bare kjipt. Ministeren er kanskje retorisk splittende, men å kaste ut ulovlige immigranter basert på lov vedtatt av Det norske storting, har ingen ting med «jødeutryddelse» å gjøre.

Jeg er enig at vi har alle plikt å bygge bro mellom muslim og ikke-muslim, mellom medmennesker i vår mangfoldige samfunn, nå mer enn noensinne, men å bruke populistisk retorikk for å høste popularitet blant sine egne, er like ille uansett hvem det kommer fra.

55 kommentarer

Moi

24.01.2017 kl.16:07

Bra du sier det Lily! Jeg leste det Raja sa tidligere i dag og tenkte mine tanker om dette skammelige intervjuet.. Han må jo skjønne selv at han dummer seg ut med slikt tullprat. Stå på Lily, du er en av samfunnets aller viktigste stemmer!

Moi

24.01.2017 kl.16:08

Beklager, jeg satt og tenkte Lily når jeg skrev. Mente selvfølgelig Mina:-)

Donald

24.01.2017 kl.16:12

Sluttet å lese etter andre avsnitt. Høyre"populismens" vekst er ikke et problem. Det er Europas og verdens redning og løsning.

Antidemokratiske Trumphatere vil ikke innse at de har TAPT. Neste slag er om 4 år, for USA sin del. Frem til da - vennligst hold hatretorikken og trollingen for dere selv.

Erik

24.01.2017 kl.16:19

Raja representerer et parti på vei mot undergangen. Da kan man ikke forvente noe bedre...

Jan

24.01.2017 kl.16:21

Europa sin kultur er truet av en annen kultur som er inkompatibel med våre verdier. Det er jo forståelig at folk blir engstelige da med tanke på hvordan deres etterkommere vil få det. Vi ser det tause muslimske miljøet støtter sharia, og slike ondskapsfulle lover vil vi ikke ha.

Jimmy

24.01.2017 kl.16:26

Har ikke jødeutryddelsen noe med Listhaug å gjøre? jeg trodde Listhaug og Frp sto bak :-)

Sajber

24.01.2017 kl.16:26

Det som er positivt med dette er jo at fremgang på høyreside betyr tilbakegang for venstresiden.

Det er i den sammenheng verdt å huske på at Adolf Hitler var sosialist.

Det var sosialister som stod bak utryddelse, folkemorf og massedrap.

Begrepet "høyrepopulisme" er uthulet etter at begrepet er misbrukt av venstresiden.

I norsk presse er et parti "høyrepopulistisk/høyreekstremt" dersom det oppfyller følgende 2 kriterier:

1. Kritisk til EU.

2. Kritisk til innvandring.

Så det dere omtaler som høyrepopulistisk fremgang, egentlig kun handler om skepsis til innvandring til EU.

Av og til kan det virke som venstresiden ønsker at EU skal være litt som sovjetunionen.

Harley man

24.01.2017 kl.16:28

Atter ett meget godt innlegg fra deg Mina 👍🏼😊Ser ut for at vi har samme forståelse på Abid Rajas utspill eller skal vi si skuespill 😃 Du har imotsetning til hva jeg selv la ut på FB i går gått dypere inn i forholdet Jøder og muslimer å du har helt rett i din fremstilling. Takk for at du deler sannheten med oss Mina 😊Keep up the good work 👍🏼

Vest

24.01.2017 kl.16:29

Bra innlegg Mina.

A.Raja dummer seg skikkelig ut her.

Det er de konservative muslimene og islamistene

som er splittende og burde bekymre Raja, men

han har vel ikke lov og si det høyt...

Lily eller mina

24.01.2017 kl.16:31

Lily eller Mina? Begge disse frafalne er kjøpt og betalt. Ikke rart folk blander om navnet, de kjennes jo igjen av retorikken. Typisk iranere som tror de blir norske av å komme til Norge. Uansett hvor dritt du snakker om dine blir du fortsatt uglesett på av nordmenn!

Mari

24.01.2017 kl.16:35

Bra!! Ellers tenker jeg at 'høyrepopulister' er et feilaktig og lite dekkende begrep, som burde blitt lukt ut av denne debatten. Det er et grasrotopprør som er i emning. Det er nok PK nå. Å kalle en stor del av folket for høyrepopulisme bidrar til ytterligere bensin på bålet.

Per

24.01.2017 kl.16:54

Sosialistene og Venstresiden, mener nok at demokrati er no dritt, hvis ikke folk leverer stemmer i deres urner

Tonje

24.01.2017 kl.16:59

Min 9 årige datter kom hjem fra skolen i går, og fortalte at frøken hadde fortalt barna i klassen at Listhaug var en slem politiker, som kastet uskyldige ut fra Norge, tilbake til krigen.

Harry

24.01.2017 kl.17:02

En ting er at han ser ut som en hobbit, men han virker jo like dum som Ludvik i Flåklypa.

Moi

24.01.2017 kl.17:04

Lily eller mina:

Begge disse er viktige stemmer i vårt samfunn og svært få om noen nordmenn ugleser disse. Du, hvis du er norsk kanskje, men da er du i kraftig mindretall. Men jeg tror ikke du er norsk så da skal du heller ikke snakke om hva nordmenn ser hvor for det vet du faktisk ikke..

Ingar B

24.01.2017 kl.17:04

Er det bedre med en venstreside som er villige til å hemmeligholde asylanters kriminalitet, kun for å lure befolkningen slik som de må gjøre i Sverige https://no.wikipedia.org/wiki/Kode_291

Dipper

24.01.2017 kl.17:11

Det er kun en grunn til høyrepopulisme, det er spredningen av Islam i Europa. Vi må stoppe den for å få normale samfunn igjen.

Moi

24.01.2017 kl.17:18

Dipper:

Her treffer du hodet på spikeren! Fler muslimer betyr en høyreside som styrker seg mer og mer inntil den vil ta helt over. Venstresiden er i ferd med å grave sin egen grav sålenge de er forkjempere for islam slik vi ser de er i dag.

Marchus Stensrud

24.01.2017 kl.17:20

Godt skrevet

Moi

24.01.2017 kl.17:20

Tonje:

Hadde det vært min datter hadde jeg tatt meg en streng prat med den læreren.

Torbjørn

24.01.2017 kl.17:25

Får folk betalt for å stemme V

ARILD

24.01.2017 kl.17:40

RAJA og hans venner i Venstre er heldigvis snart ute av

Stortinget.For en gjeng.

Henning L

24.01.2017 kl.17:51

Hitling er populært blant den regressive politisk korrekte siden.

Scott

24.01.2017 kl.17:54

Abid Raja bedriver det som kalles ensretting av landets befolkning...det er en grunn til at det ikke reelt demokrati i Norge...elitepolitikere som etter beste evne prøver å fortelle folk flest hva som er best for dem...

Gaunil

24.01.2017 kl.17:55

Takk Mina Bai for at du våger å korrigere og fortelle oss noe annet en det vi daglig blir tutet ørene full av.

Jeg er så inderlig lei av den anti Trump og anti Listhaug propagandaen som går i alle aviser, radio og TV.

Det er en fryd å lese din blogg. Du har bevart evnen til å se og beskrive sakene fra en annen kant uten frykt.

Pelle

24.01.2017 kl.17:56

På ett eller annet tidspunkt må det være slutt på å vri meningsmotstanderes utsagn til det meningsløse.

Raja sier "retorikken er skremmende lik den som ble ført mot jøder FØR annen verdenskrig". Så et par avsnitt etterpå har dette blitt til "Å hevde at det er paralleller mellom muslimenes situasjon i Europa nå og jødenes UNDER annen verdenskrig, er ikke bare uriktig, det er spredning av konspirasjonsteorier." (Min kapitalisering i begge sitatene).

Det er da ikke dette Raja sier. Han sammenligner ikke det som skjer med høyreekstreme/muslimer i dag med det som skjedde med jøder UNDER andre verdenskrig. Og.... selvsagt er det helt riktig at OM Raja hadde gjort dette, så ville det vært spredning av konspirasjonsteorier.

Jeg er fullstendig enig i at retorikken rettet mot muslimer og jøder har store likheter med det man så i mellomkrigstiden. Det er en svært negativ utvikling. Det er noe man skal være klar over. Det er ikke bare "ord", og man skulle ha reagert på dette i mellomkrigstiden. Alle har et ansvar for en anstendig dialog, og alle har ansvar for å ikke danne stereotypier og fiendebilder.

Denne kronikken mener jeg er med på å danne fiendebilder, siden det lager "stråmenn" man kan diskutere mot. Men jeg tror Raja takler det...

atle

24.01.2017 kl.18:00

Hvorfor må vi vite hva Raja mener om noe som helst? Hvem er det som er så hjernevasket, at de tror vi er avhengig av Raja?( "Han er en viktig stemme". Viktig for hvem?).)

Norge må ha u-hjelp i fra Pakistan til å snakke vår sak? Vi klarer det ikke uten kvoterte muslimer? Hadia underviser i "norsk arbeiderhistorie", og Raja "er vår stemme"?

Hvor underdanig og beundrende for tilbakestående kulturer er det mulig å bli i et av verdens mest moderne land?

Helge Espeland

24.01.2017 kl.18:19

FARLIG NAIV SOSIALIST-EKSTREMISME

-Pressen, NRK bedriver kontinuerlig ULOVLIG utstrakt trakassering, bruk av hatefulle ytringer som "Islamfob, Islamkritikerer, rasist, nazist, kontroversielt, nettroll" og annet grums. Naive sosialsit-ekstremister leder bruk av hatefulle ytringer ca. 100 - 1. Nettopp de som mener, korrekt, at bruk av hatefulle ytringer IKKE skal forkomme??

-NRK får betalt for å være nøytral og kritisk. Dette er NRK IKKE! Tvert om. Å være kritisk har NRK gjort til en hatefull handling. NRK er da ulovlig og bedragersk. Dette MÅ få konsekvenser. Sjefer og journalister må få sparken, samt bøter ilegges.

-Alle kulturer er IKKE like gode, det er derfotmuslimer flykter!

-Ble en klok samfunnsrealist du også - det er nå helt nødvendig.

-Hvor ofte kose-prater kloke samfunnsrealister i pressen/NRK? ALDRI!

m

24.01.2017 kl.18:34

Hvor har Raja nevnt noe om jødeutryddelsen ? Han snakker vel om at retorikken blant ytre høyre kan minne om retorikken som ble ført mot jøder under 2. verdenskrig.

Eva

24.01.2017 kl.18:37

Politiker skal synes i sømmerne uansett etnisitet. Raja er politiker derfor skal hans uttalelser i likhet med Listhaugs debatteras/kritiseras.Bra Mina😊

m

24.01.2017 kl.18:49

ARILD. Det er heldigvis Sylvi og Frp også.

Torkel

24.01.2017 kl.18:55

Sånn jeg ser det så skaper Raja og hans like en masse rasister, dermed så bør de se seg selv i speilet før de kaster dritt på andre.

Khalid Raja

24.01.2017 kl.18:56

Hvorfor denne voldsomme overreaksjon på Abid sin gode kritikk og poeng som treffer spiker over hodet? Kritikk er fullstendig feil fordi Listhaug og Trump splitter, mens Al-Jazeera, Erdogan og islam samler. Dette er bare kokosnøtt-innlegg som skrives for å fremstå norsk, men som bare viser frafall fra ære, RESPEKT! og rettroende lære. Det eneste som kan redde ære og sette RESPEKT! tilbake på plass nå er hijab, koranskole og ingen andre kanaler på TV enn NRK og Al-Jazeera (på arabisk!) som går på repeat i loop. Å mene noe annet er både splittende og høyreekstremt.

Akhtes Ahmed

24.01.2017 kl.19:02

Du Mina og alle dine meningsfeller bygger ihvertfall ikke noen broer mellom muslimer og ikke-muslimer. Hver eneste blogginnlegg av dere wannabe islameksperter er kun drittkasting om muslimer generelt. Dere brenner alle broer for deres egen vinning. Alle likes og kommentarer på deres "blogg" genererer inntekter. Dere vet at dere kommer til å miste disse inntektene om dere sier noe positivt om islam eller muslimer. Har dere NOEN gang tenkt å skrive noe positivt? Du Mina, Lily og de andre iranere og irakere som kaller seg selv for exmuslimer er av samme ulla.

Jeg vet at du kommer ikke til å la min kommentar gå igjennom. For dere vil kun ha de kommentarene på bloggen deres som gagner dere og er enige med dere. Og dere snakker om ytringsfrihet.

jostein bjøerkmo

24.01.2017 kl.19:04

For et svin han er denne Raja. Han uttalte også nyss at den nye kristne Presidenten i USA burde ha nevnt den i tiden skammelige islamistiske guden Allah

24.01.2017 kl.19:06

"At Abid Raja hevder at det er paralleller mellom muslimenes situasjon i Europa nå og jødenes under annen verdenskrig, er ikke bare uriktig, det er spredning av konspirasjonsteorier."

Konspirasjonsteori, Mina Bai?

Som muslim vet da Raja at de eneste som hadde og har utryddelsen av jøder på agendaen er Hitler og muslimene. Det var et nært samarbeid dem imellom fra 1938 og helt til Hitler tok selvmord.

Den arven er det kun muslimene som forvalter i dag, over alle "vantro", inkludert jøder, med død og fordervelse lik Hitler!

I disse falske nyhetstider er det greit å skille fakta fra løgn!

Erik

24.01.2017 kl.19:58

Raja??

Han er fullstendig avkledd for lengst som en populistisk bløffmaker:

https://www.rights.no/2017/01/abid-raja-som-populismens-fremste-bloffemaker/

Svein Andersen

24.01.2017 kl.20:19

Hun var ikke engang fødd på den tida - 1940-45. De som er mest ansvarlig for jødeutryddelse og tanker og ønsker om det er Hitler og muslimene. Jeg fordømmer slike ting på det sterkeste samtidig som jeg fordømmer terrorstaten Israel for å ville tilintetgjøre Palistina og det palestinske folket. Derfor må vi alle støtte Palestina.

Georg

24.01.2017 kl.20:28

Enig i mye av det du skriver Mina. Et fargerikt felleskap er bra men det er de vestlige verdier vi ønsker å leve etter i Norge. Hvis man ikke er fornøyd med det så er det vel ingen som tvinger folk til ikke å flytte til et land som passer bedre med de religiøse lover man ønsker å bli undertrykt av.

Trumpinoffice

24.01.2017 kl.22:35

Hvis Raja mener at muslimene behandles som jødene før og under 2. verdenskrig, vil jeg stille ham følgende spørsmål; hvor er konsentrasjonsleirene?

Hvis han ikke kan svare på dette spørsmålet kan ha bare holde kjeften sin. Dessuten er Raja meget uetterrettelig når han stempler den nye politiske opposisjonen i Europa

med uttrykk som "høyrepopulisme". I virkeligheten dreier dette seg om en demokratisk grasrotbevegelse som ønsker å styrke nasjonalstaten og bekjempe islam. Raja tilhører selv pampeveldet som snart vil bli erstattet av europas "alt right bevegelse"

Freud

25.01.2017 kl.00:17

Bai skriver at "det er ingen tvil om at høyrepopulismens fremmarsj er et reelt problem". Hvorfor det? Det får vi nok ikke noe svar på. Det virker som om Bai bare lirer av seg noe på autopilot.

Jarl HenrikSivertsen

25.01.2017 kl.07:24

Tro meg FFFFFFFFreud....

Tro meg FFFreud... Du vil få et Europeisk svar.

Jarl Henrik Sivertsen

25.01.2017 kl.07:33

Fra min KJELLERLEILIGHET...

Stig

25.01.2017 kl.08:09

Godt skrevet - og nok en gang viktig å minne historieløse politikere om fakta.

Jødene har aldri gjort noen fortred mens de bodde i Europa. De ble forfulgt av både kristne og muslimer på grunn av at de beholdt sin religion. Muhammed utryddet jødene i Median - husk det.

Ytringsfrihetfred

25.01.2017 kl.08:25

Det er ikke "høyrepopulister" som har fremgang. Det er ekte liberale fra grasrota som har fremgang, som erstatter de som sier de er liberale, men som ikke er det.

Audun Berg

25.01.2017 kl.08:31

Igjen skriver Mina en god beskrivelse av situasjonen. Det er merkelig at så mange forsvarer denne perverse islam greia. Listhaug gjør jobben som alt for lenge har blitt forsømt av flere regjeringer. Folk skal behandles rettferdig og i henhold til gjeldende lover for landet. Men om noen skal utvises så må det være ugjendrivelige bevis på bedrag gjort med hensikt. Om det finnes noe hat mot muslimer så greier de godt å fyre opp om dette selv med sin oppførsel. Men om de ikke liker seg her hos oss så reis et annet sted med perversitetene deres. Vi har ikke bruk for folk som ikke forstår sitt eget beste, men ødelegger sine land på rent idioti. Vi har bygget opp et demokrati og en kultur som vi finner rimelig fornuftig og som vi kan leve med og slik vil vi fortsette å ha det i Norge. Men om muslimene ikke liker seg her så reis tilbake til ruinhaugene og begynn oppbyggingen av det som er ødelakt. Vårt system med en kristen tro og demokrati kan dere få med gratis for islam virker ihvertfall ikke til å ha et anstendig liv.

Propheten

25.01.2017 kl.09:36

Raja valgte lille Venstre som "moderparti" fordi der kan han komme med alskens rare, dumme og villedende uttalelse, uten at partiledelsen griper fatt i det.

Sier alt om V som "politisk parti".

(Gudskjelov så er de snart borte fra den politiske arena)

We

25.01.2017 kl.10:39

Abid Raja er ikke helt god!

ingrid

25.01.2017 kl.10:57

Dette var et skuffende innlegg Raja, du begynner å

bli vinglete, lik en annen vi kjenner, og da vil ingen

lytte til deg lenger. Det er som om du vil både gjøre

muslimene OG oss norske fornøyde. Dobbeltmoral kalles

dette og et utbredt i Norge. Vær litt mer konkret, er

du snill, ingen blir likt av alle, eller ?

Finn Oddvar Stensrud

25.01.2017 kl.12:02

En her skriver at Hitler var sosialist...

Hvorfor fikk han da hovedsaklig stemmer fra den konservative delen av befolkningen.

De tradisjonelle konservative partiene ble redusert til 10 prosent.

Nazistene fikk 45, det samme som kommunistene, sosialdemokratene og et liberalt borgerlig parti fikk tilsammen.

Tror ikke de blå velgerne gikk til Hitler fordi de anså han som sosialist.

Willy Wiksaas

25.01.2017 kl.12:44

Europa oversvømmes av såkalte flytninger - de fleste er økonomiske migranter. De vil ikke til andre land en Tyskland - Sverige og Norge, mao. det er ikke frykten og forfølgelsen de søker asyl for, men ren økonomi...

Snarere tvert imot..

25.01.2017 kl.13:36

Tilfellet er vel heller at Listhaug sloss mot en del grupperinger av rabiate antisemitter. Den politiske venstresiden og islam(ister) har flagget sitt ståsted meget tydelig. Pinlig bortebom fra Raja. Og som vanlig må jeg nevne at Le Pen et al ikke er høyrepopulister, de er nasjonalister. Det er vidt forskjellige ting, og det er viktig å ikke bli lurt av den sosialistiske leksa (høyreekstremister/populister er onde, og de vi ikke liker er høyrepopulister/ekstremister, følgelig er alle vi ikke liker onde...). Det kan du ta ad notam, Bai, for det er viktig å ikke føre denne debatten på sosialistenes premisser.

Faten N. wannabee

25.01.2017 kl.14:07

Det er ingen splittelse mellom etniske nordmenn og hinduer, sikher og buddhister fordi disse er fredselskende og respekterer andre religioner og ateister. En majoritet av muslimer gjør ikke det samme og derfor er det naturlig at splittelse oppstår. Det er jo klart at nordmenn ikke ønsker at deres land skal gå fra å være et liberalt demokrati til å bli et barbari.

Rune

25.01.2017 kl.14:43

Det som er skremmende, er at en politiker i det hele tatt kan trekke paralleller mellom jødeutryddelsen og begrensninger i innvandring. Disse to tingene har ingenting med hverandre å gjøre, og viser en total mangel på historisk kunnskap.

Så vidt jeg vet har ikke Listhaug gått ut og beordret drap på alle med annen hudfarge eller religion. Hun ønsker bare at de får integrere seg og bli "norske", dvs lære seg språket, skaffe seg jobb og respektere den norske kulturen og kulturarven.

Runr

25.01.2017 kl.15:55

Det finnes mange bra muslimer, men islam i seg selv er en pest det er helt sinnsykt at vi har invitert inn i vårt en gang harmoniske, sekulære, velfungerende samfunn. Islam er ikke i stand til å leve fredelig side ved side med noen, ikke engang seg selv, og tanken på at denne rabiate ideologien har fått fotfeste og innflytelse her gjør meg både trist og forbanna. At venstreekstremistene fortsetter med sin islamelsk er jo helt umulig å skjønne seg på, men verden er dessverre full av idioter og blåøyde fjols. Det er overhodet ikke min plikt å være noen brobygger mot islam. Jeg holder meg til mine egne, akkurat som de fleste muhammedanere. Diverse politikere og bloggere sine tomme ord er betydningsløse. Motsetninger og konflikter relatert til dette kommer til å vokse og vokse, til majoriteten en dag har fått nok. Smarte nok til å lære av historien er vi dessverre ikke.

Skriv en ny kommentar

hits