hits

Document.no et hav av løgn

 

I går publiserte den innvandrerfiendtlige nettsiden Document.no en artikkel om meg med tittelen:

«En innvandrer ser seg tilbake og lar seg ikke imponere av venstresida». De brukte mitt personlige private profilbilde fra FB i en svær størrelse uten å be om tillatelse fra meg i forbindelse med artikkelen. Artikkelen er en suppe av diverse sitater fra meg tatt ut av sammenheng fra diverse anledninger som allikevel blir referert til som en artikkel hentet fra «Finansavisen». Dette er løgn! Artikkel skribenten introduserer seg som «Henrik».  Hele artikkelen er basert på løgn og tyveri. Jeg ble intervjuet i Finansavisen nettopp på grunn av mitt engasjement for østkanten og fattige innvandrerbarn som ikke har fått den hjelpen de trenger under den såkalte Tøyenløft.

Videre er det hentet sitater fra meg fra en egen bloggpost hvor jeg forklarer om hvordan islamkritikk/innvandrerkritikk ble tabulagt ganske tidlig i norsk offentlighet av "en del" av venstresida. Og mener at kanskje dette er grunnen til eksplosjon av yttergående høyreekstreme sider, som Document.no og andre sider.

Min bloggpost faktisk begynner med en innledning som er kuttet ut av Document.no, i denne innledningen skriver jeg om hvordan jeg ble forsøkt påkjørt da jeg først kom til Norge da jeg sammen med et par andre asylsøkere gikk langs veien i Vestlandet. Jeg forklarer hvordan slike folk som sjåføren kan være flittige brukere av slike fremmedfiendtlige nettsider som Document.no og andre. Alle disse informasjonen er blitt kuttet ut, og i stedet er det blitt sauset sammen en suppe av ting jeg har sagt i diverse anledninger, alt tatt ut av sammenheng med egne notater fra «Henrik» levert sammen med mitt svære stjålne profilbilde til Document.no sine lesere.

Når jeg først ber høflig nettstedet å ta bort mitt personlige bilde, svarer en Christian Skaug i et langt brev at det er deres rett å bruke bilde siden bilde har vært offentlig på min profil. Dette er tyveri og forfalskning i dagens lys! 

La meg være klar og tydelig her. Mitt engasjement og kritikk kommer fra omsorg og for å finne løsninger for innvandrere, den har ikke noe å gjøre med en hvit, rasistisk etnosentrisme. Jeg er ikke noe Document.no fan, heller ikke noe Document.no heltinne, men en Document.no offer. Jeg anser meg som en aktivist for menneske/og kvinnerettigheter fra venstresida, jeg er ikke en som liker å finne opp usannheter for å piske opp stemningen mot innvandrere eller venstresida. Jeg er selv innvandrer og tilhører venstresida og om det ikke var for DEM og deres innvandrervennlighet, ville jeg ikke sluppet inn i landet den gangen, da jeg så sårt trengte beskyttelse. Slik misbruk bare får meg til å slutte å skrive og det er nettopp på grunn av slike nettsider at det er blitt så vanskelig for oss aktivister til å kritisere noe.

Slike grumsete, uryddige nettsider kan skrive hva de vil om det de vil i ytringsfrihetens navn, men de må slutte å misbruke aktivister, forfalske sitater og stjele bilder for å legitimere deres grums. Lykke til med det!

3 kommentarer

Dokument.no her har dere noe å svare for!!

Mina Bai,

jeg skjemmes over at du blir behandlet på den måten i norske media. Det er jo ikke bare Document.no, men også steder som HRS med Hege Storhaug (nesten to millioner i årlig statsstøtte) som farer med fake news og oppslag uten kilder eller dokumentasjon. Dette er trist og kjører den offentlige debatten ned i en skitten sørpe! Kjære Mina Bai, IKKE SLUTT Å SKRIVE, IKKE SLUTT Å BRY DEG! NORGE TRENGER DEG!

Hans Som Undrer

Hans Som Undrer

"Jeg ble intervjuet i Finansavisen nettopp på grunn av mitt engasjement for østkanten og fattige innvandrerbarn som ikke har fått den hjelpen de trenger under den såkalte Tøyenløft."

Men hvorfor er det så mange "fattige innvandrerbarn" på Tøyen? Jeg savner en forklaring på hvorfor disse svært så eksotiske menneskere fytter til Norge? Hva vil de oss? Hvorfor forlater de sin egen kultur og sine egne "bakkar og berg" for å slå opp teltene sine i Norge? Hvorfor er det norske skattebetalere som skal sørge for barna deres? Vi ser da at muhammedanere gir jøder i Midtøsten en lite hyggelig velkomst. Likeledes fratas hvite i Afrika sine farmer. I Sør Afrika har man innført "Black economic enpowerment". Det favoriserer ikke hvite. Hvorfor skal vi vise omsorg når våre frender møtes med hat? Du like ikke Document.no og Rights.no, men hvorfor har disse nettstedene dukket opp nå tror du? På 60-tallet ville vel ingen i hele Norge forstå det de skriver om?

Skriv en ny kommentar